Vesić: Zašto Kotež nema struju?

Ostavite komentar


  1. Pazi ti ovog praznoglavog zamenika,pa mora narod da trpi kad ste uništili sve distribucije u Srbiji.Evo u Kragujevcu SNS je u zadnjih nekoliko godina naprimao sve i svašta:pekare,tesare,mesare,auto-lakirere i svakakav bašibozluk,samo nema električara.Cela Kragujevačka distribucija ima petnaestak elektromontera a polovina je pred penzijim.Šta će biti ako se desi da padne neki vekiki sneg i izazove hiljade kvarova,neću ni da razmišljam o tome,a nažalost u svim gradovima je ovako.Valjalo bi jedno jako nevreme pa kad narod bude bez struje i po dve nedelje možda će se opametiti.

  2. Ne znam da li je gradonačelnik toliko zauzet ,te mora zamenik da pita Elektrodistribuciju Beograd.Ili možda jes’?

  3. Pa Mićo nije ti to pečenjara u Obrenovcu to je struja Mićo sa kupljenom diplomom. A i Vesić do juče Kleo se u demokratsku stranku sad je napredan bože spasi ovaj narod kad sam neznanja dase spase.

  4. Lažne vesti (svaki dan ih je na tone) izbaciju iz medija stvarne vesti. Eto na Kotežu 10 000 građana (50 ulica) nemaju već tri dana struju, zašto? Jer su pri ilegalnom vezivalju strašila od novih zgrada upropastili trafo stanicu….Ceo Bg je pretvoren u jednu veliku FAVELU. Šta kao sad se svi čude prave se najvni po pariske sobarice. Krenite bilo kojom opštinom Bg svuda su ta strašila, višespratnice, gde im nije mesto, ni po jednom urbanističkom planu, bespomučno se zida (novcem mafije, polu-mafije, mafije belih okovratnika, veliko pranje para koja vlast već 28 g dozvoljava). Kažu tako se puni budzet grada. Da puni se ali po koju cenu? Izazivanja haosa…kvalitet života nam je nula. Grad nema rešen problem, struje (trafoa), deponija, otpadnih voda, kanlizacija se uliva u Dunav i Savu, znači fekalne vode….šta ima dalje da pišem….TREBA STAVITI MORATORIJUM NA BILO KAVU GRADNJU. Polovina stanovnika u Bg su tu ILEGALNO, ilegalno žive i ilegalno grade….

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.