Vesić: Završeni Trg Republike i Karađorđeva, Topličin venac 1. septembra

Ostavite komentar


  1. Kakve veze ima što su kanalizacione cevi starije? Zar projektom nije predvodjena zamena SVIH vodovodnih, kanalizacionih i elektro instalacija?

  2. E moji unapređeni šešeljoidi, pa osušilo vam se jadno drvo na Trgu i pre puštanja u rad…

    1. jao i ja video , sad bi dobro bilo vesaro da pomeriš konja nekako na centar platoa, malo je blizu muzeja onako ?

      1. Ja nisam urbanista ili arhitekta ali da trg nije trg moze svako da vidi. Ako nista nek Vesko ode do Zagreba da vidi kako izgleda Jelacicev trg i tako se upozna sa tim ‘savremenim dostignucem’.

  3. Sto je ruznoooooo, samo beton, nigde cveca, ni onih klupi vise nema…uzas

  4. Uzas, jadno i bedno bez ikakvog smisla, mogao je da koristi Pinterest dobio bi bar nekakvu ideju ovako uzas. Goli beton, mozda da se grad zove Betongrad

  5. Kada ces Vesicu kupiti nove autobuse a ne pokvarene koje uzimate kao nove, pa samo prisebnoscu nije bilo vecih zrtava, nesto se ne oglasavas po tom pitanju, i da leto je kada ces iskljuciti grejanje u busu?

  6. Gospodine, jedno zasađeno stablo zelenila Vam se već osušilo. Verovatno i bar jedna pametna klupa više nije tako pametna.

  7. Sto ne asfaltiraste i stabla bogamu? Zasto stati pri korenu? Trg izgleda kao Bajlonijeva pijaca samo bez tezgi, a kamo li nesto sto je kopano orano poplocavano i betonirano zadnjh 6 meseci. I kamo ce moja baka da sedi dok ceka 26ticu za Bracu Jerkovic?

  8. A bastu sa desne strane nisu smeli pomeriti,pa je u tom delu trg ostao saren i jos ruzniji nego na celoj povrsini…

  9. Vesicu, sve pamtimo, a narocito ukidanje trolejbusa i maltretiranje sa prevozom tokom leta, i nesmisleno i.bahato.kopanje gradskih ulica. Zasto je Splitska ulica na Vozdovcu raskopana od juna? Radnika nema vec duze od dva meseca. Ono sto.je Vodovod kopao je zavrseno- a Toplane nam ostavise raskopanu i.neasfalturanu ulicu, niti mozemo da prodjemo niti da parkiramo jer su nam i parkinzi raskopani. Dokle bre?

  10. Pobacane su ogromne pare, a trg je grozan. Zelenilo u tragovima i 50 stepeni preko leta, jednom recju siva kamena pustinja. Nema ni kanti za djubre. Kako ce saobracaj ici preko granitnih ploca? One ce isflekati od guma i ulja i nece moci da se ociste, a zimi ce biti karambol. Spasimo Trg Nikole Pasica dok jos mozemo.

  11. Boze, kakav li se ovo eksperiment vrsi na nama Srbima?! Pa i u drugim gradovima redom posekli drvorede, unistili svaki trag nase proslosti i „posadili“ beton. U Aleksincu se cak predlagalo da umesto lipa posade vestacke palme…

  12. Jaoj strahote! Bezlična, hladna betonska površina. Ovaj čovek je zaista lud, uništiće Beograd. Za sve ovo zaslužuje doživotnu robiju ili smeštaj na sigurno, da nikada i nigde više ne nanosi štete, ili u Toponicu ili Vršac.

  13. Mislim da Trg Republike (‘Acin Plac’) sada izgreda lepo.
    Podivljala naprednjacka cipuljicka urbanizacija i megatrendovska arhitektura je uspela jedan od najlepsih delova starog gradskog jezgra pretvori u poravnati ‘egzercir plac’ za masovna okupljanja i mitinge u sred’ Beograda, kojeg se nebi postideli ni Hitler ni Staljin ni Kim Il Sung!

  14. Sledece sto ce se desiti da ce Vesic da ofarba beogradskog pobednika u boje Srbije.

    1. Da li si ti normalan da im dajes takvu ideju. Ako Veske bude procitao ode Pobednik u sarenilo.

  15. Šta bi sa onim „postaviće se još cveća i zelenila“ u vidu nekakvih žardinjerica, čega već… Što neko drugi u komentarima lepo reče, sivo kao život u Srbiji..

  16. Kako prokomentirati nešto što je totalni promašaj, kako ocrniti nekog ili nešto, što je palo na ispitu: 0000000000

  17. U Karadjordjevoj je završen samo kolovoz i ništa više. Za pešake je apsolutno neprohodna.

  18. Da li je moguće da neko godinu dana zajebava milion ljudi u saobraćaju, da bi napravo zacementirani Trg???

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.