Kancelarija za mlade Gradske uprave objavila je poziv za dostavljanje prijava za finansiranje projekata koji se odnose na izradu i primenu akcionih planova opštinskih kancelarija za mlade na teritoriji grada za ovu godinu. Ukupan iznos za finansiranje projekata je 2.9 miliona dinara, a rok za dostavljanje prijava je 21. septembar.

Na konkursu mogu da učestvuju projekti koji doprinose podsticanju mladih na aktivno učestvovanje u društvu kao i sistema formalnog i neformalnog obrazovanja koji je dostupan svim mladima i koji je u skladu sa svetskim trendovima u obrazovanju i kontekstom obrazovanja u Srbiji.

Na konkursu mogu učestvovati i projekti koji podstiču i stimulišu sve oblike zapošljavanja, samozapošljavanja i preduzetništva mladih.

Podnosioci prijava mogu biti opštinske kancelarije za mlade na teritoriji grada, koje ispunjavaju uslove. Uputstva za dostavljanje prijava (konkursna dokumentacija) mogu se preuzeti sa internet stranice www.beograd.rs, u odeljku Korisni linkovi (desno), ili u Kancelariji za mlade, Beograd, Masarikova 5/14. sprat (kancelarija 1401/1), radnim danima od 9 do 16 časova. Dodatne informacije mogu se dobiti na: 3061-426 i 3061-739, ili mejlom: mladiofficeŸbeograd.gov.rs.

Kancelarija za mlade Gradske uprave postavila je sajt na adresi http://kancelarijazamlade.gradbeograd.gov.yu, gde će posetioci moći da dobiju sva obaveštenja o aktivnostima i programima koje realizuje kancelarija. Na sajtu je objavljen i konkurs za osmišljavanje logoa Kancelarije za mlade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari