Tramvajski saobraćaj u Ulici vojvode Stepe biće obustavljen od danas do 18. septembra zbog radova na toplovodu od Ulice Mite Cenića do Nikšićke, saopšteno je iz Gradske uprave.


Tramvajske linije 9, 10 i 14 biće skraćene, a tramvaji će saobraćati na relacijama: 9L – od bloka 45 do Trga oslobođenja, 10L – od Kalemegdana do Trga oslobođenja i 14L – od Ustaničke do Trga oslobođenja. Na relaciji Banjica 2 – Slavija biće uvedena lokalna autobuska linija sa oznakom 9A. Vozila će se kretati trasom: Slavija – Bulevar oslobođenja – Vojvode Stepe – Bebelova – Baštovanska – Paunova – Banjica 2.

U zoni Autokomande, na platou između Milutina Ivkovića i Bulevara oslobođenja, biće uspostavljeno polazno stajalište za tramvaje 9L, 10L i 14L. U zoni Slavije, linija 9A će kao izlazno i polazno stajalište koristiti stajališta „Trg Slavija“ u Bulevaru oslobođenja. Autobusi će duž trase koristiti postojeća stajališta linija gradskog prevoza. Radove na toplovodu u Ulici vojvode Stepe izvode radnici Javnog komunalnog preduzeća Beogradske elektrane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari