Mesec dana od početka zajedničke humanitarne akcije Fonda „Ana i Vlade Divac“ i popularnog gradskog restorana Little Bay, ostvaren je prvi veliki uspeh: prikupljena su sredstva za kupovinu kuće za porodicu Voštić, koja već deset godina živi u kolektivnom izbegličkom centru.

– Želimo zahvaliti svim divnim gostima restorana Little Bay koji su rešili da pomognu ljudima bez doma. Pozivamo sve ljude dobre volje da i dalje dolaze, da dovedu prijatelje, porodicu, poslovne partnere, i uživaju u predivnom ambijentu i odličnoj hrani restorana Little Bay, i ovog puta daju doprinos za zbrinjavanje još jedne porodice, sedmočlane porodice Radovanović, koja je ostala bez svog doma i živi više od decenije u kolektivnom centru – rekla je Snežana Divac, osnivač i predsednica Upravnog odbora Fonda. Ona je najavila i novo donatorsko veče, zakazano za danas u 20 sati u restoranu Litlle Bay.

– Zahvaljujući svim našim gostima koji su pokazali veliko srce i humanost, uspeli smo da pomognemo porodici Voštić, a sada smo na dobrom putu da trajno zbrinemo i porodicu Radovanović. Ovo je akcija u koju mogu svi da se uključe i koja, zahvaljujući ljudskoj solidarnosti, vrlo brzo daje rezultate – rekao je direktor restorana Little Bay Dejan Bogdanović.

U okviru kampanje „Možeš i Ti“, gosti restorana Little Bay će, kao i do sada, svakog ponedeljka, do kraja godine, imati mogućnost da za naručenu hranu plate onoliko koliko žele, a sredstva prikupljena na ovaj način biće namenjena za zbrinjavanje porodica koje još uvek žive u kolektivnim centrima u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari