Vračarci se okupili da brane park od investitora

Ostavite komentar


  1. Pa totalna anarhija, krade otima ko sta hoce . Vlast nikog ne kaznjava, samo gledaju kako da im policija sacuva glave. Boze sacuvaj !

  2. Bravo za Vračar, to je jedini način, građanski aktivizam. Kontaktirajte Zvezdarce koji su branili i odbranili Peti parkić i srećno vam bilo!

    1. U dvoristu zgradeu koji stanujem imali smo 4 drveta. mUku smo mucili sa nadleznim da dobijemo dozvolu da 1 drvo isecemo jer je koren ostetio temelj zgrade, sve zbog ocuvanja covekove okoline.
      Kako je moguce da u istom gradu neki seku drustveno dobro bez dozvola. Zdravlje i mentalno i fizicko gradjana koji koriste parek, placaju porez, je vaznije od jednokratne dobiti nekog pojedinca koji smatra da ima prava na nesto na sta nema prava.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.