Vučić: Razgovarao sam sa Ilonom Maskom, on zna sve o Srbiji 1Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER; Beta/AP Photo/Richard Drew

Razgovarao sam sa Ilonom Maskom, on zna sve o Srbiji, rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, u izjavi novinarima iz Srbije u Njujorku 25. septembra, govoreći o susretima koje je imao na visokom nivou u okviru redovnog jesenjeg zasedanja Generalne skupštine UN, i gala događaja koji prate taj skup.

„Bio sam i na dodeljivanju nagrade koju deli Atlantski savet, tu sam razgovarao sa Ilonom Maskom, on je čovek znao o Srbiji sve, razgovarao sam i sa čovekom iz Amazona, proširiće svoje akcije na Srbiju, razgovaraću i sa Džaredom Koenom, to nije Džared Kušner, posle imamo ručak sa sinom Bernarda Arnoa, najbogatijeg čoveka na svetu, zatim sa predstavnicima najmoćnijih kompanija i tu će biti najmoćni brodovlasnici i krem krema svetskog društva, katarski i saudijski ministri, ne znam što su mene pozvali, valjda je zanimljivo kad nisu svi istomišljenici…“, izjavio je Vučić.

Ilon Mask je južno-afrički i američki milijarder, inženjer i preduzetnik, vlasnik platforme Iks, osnivač i vlasnik Tesle, Neurolinka, ranije Pej Pala…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari