Beograd: Završava se rekonstrukcija Ulice 27. marta, saobraćaj sutra

Ostavite komentar


  1. U ponedeljak otvaranje, .. a u sredu zatvaranje zbog prepravki !!??
    Otvaranje plaća narod, … a ponovne radove, opet narod !!!..preliva u budžetu.

  2. Bolje ne žurite nego prvo isprobajte da ne bude i ovde popravki ili je to Normalno
    Sve u stilu stare srpske izreke koja će nam i doći glave
    Ko radi taj i greši

  3. A „granitne“ kocke sa nalepljenim kupatilskim plocicama ugradjenih u Trg Republike? Ne moze se jos jednim nedovrsenim i traljavo uradjenim poslom, koji usput kasni u odnosu na data obecanja, pokrivati debakl Vucicevog rezima na gradnji puteva, pruga, pruznih prelaza, trgova i sl. Ja se mnogo plasim vode koja iz onoga sto zovu Beograd na vodu sirimuce iz dvanaestak cevi bije tokom cele godine iz obale u Savu. Ne daj boze da zbog „brze“ gradnje tih stambenih skalandzaka i vode koja se Baru Veneciju vekovima sliva sa Kosmaja i Avale, neka od njih klecne!

  4. Vesic rekao do 20. avgusta gotovo.
    Au sutra je 16. septembar,mora da je sns
    izmislio novi kalendar.

  5. Ovo nije istina!!! Zivim u ulici 27, marta. Uradjen je pesacki prelaz (pre 2 dana) na cosku s Takovskom i asfaltiran je samo jedan deo ulice (blizi Takovskoj). Danas je ponedeljak i ulica nije pustena za saobracaj jer je puna majstora. Mnogi delovi tramvajskih sina jos uvek nisu namesteni. Nisam strucnjak, ali verujem u narednih mesec dana ulica ne moze biti pustena u rad, a Kraljice Marije i narocito Dzordza Vasingtona mozda tek za 2 meseca.

  6. Betonirajte, asfaltirajte nam ulice, kao sto je oduvek bilo. Nema potrebe da postavljate kocke i da nas pri secenju istih izlazete radonu itt.

Ostavite komentar


Beograd

Nauka i umetnost u Botaničkoj bašti "Jevremovac": Deveto izdanje art+science festivala 8

Nauka i umetnost u Botaničkoj bašti „Jevremovac“: Deveto izdanje art+science festivala

Ovogodišnji art+science festival održaće se od 25. septembra do 31. oktobra, u jedinstvenom ambijentu Botaničke bašte „Jevremovac“. Tematski fokusiran na uticaj čoveka i tehnologije na prirodu i biodiverzitet, deveti po redu program istražuje njihovu međusobnu dinamiku, odnose i posledice. Odabrani umetnici iz Srbije, Italije i Velike Britanije predstavljaju radove koji donose autentična tumačenja i prikaze povezanih tema kontekstualizovanih u okruženju beogradske Botaničke bašte.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.