Zelena stranka: Sprema se neviđena seča stabala na Košutnjaku

Ostavite komentar


    1. Virus se prenosi preko nanocestica kojima smo zaprasivani. Drvece nas spasava od toga, izmedju ostalog. Kada temperatura raste cestice su kao prasina i pojacava se zaraza….

    2. Seku 70% Kosutnjaka zato sto zele da rekvalifikuju to zemljiste iz sumskog dobra od posebnog znacaja u ekskluzivno gradjevinsko zemlje. To se radi kroz privatizaciju Avala Filma… Jos jedna podvala da bi neko zaradio velike pare naustrb pluca Beograda.

  1. Elaborat predloga proglasenja odredjenog podrucja za prirodno dobro izradjuje Republicki zavod za zastitu prirode Srbije. Njima se mora uputiti inicijativa za zastitu prirodnog dobra. Mora se traziti od Grada izmena urbanistickog plana kojim se dozvoljava izgradnja.

  2. Jeste li ikada bili tamo. to je sada ruglo. Radje ću da imam pristojno naselje preko puta nego da gledam u djubre i šipražije koje je sada.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.