Kad stiže „Šapićevih“ 20.000 dinara za đake?

Ostavite komentar


  1. A ja pitam kad ce 20 000 00 da stignu ostaloj deci u Srbiji? Cija su ostala deca, jel su to pastorcici Srbije pa je Nekima Srbija majkama nekima maceha, Jel su ta decy kriva i kaznjavaju se sto zive u unutrasnjosti. Ovo je najstrasnija podela od svih podela koje su napravljene u narodu. DECA su i pitanju, aman ljudi. SRAMOTA.

  2. S šta će moji u nadnicu na 50° da zarade za školu, diskriminacija odmalena, a sramota da nemož biti veća napredna srbijo!

  3. A kako bi bilo da osnovna škola bude jednostavno besplatna za sve đake, kao što po zakonu i jeste? Ovde imamo problem ne samo sa pohlepnom vlašću koja pravi dilove sa izdavačima nego imamo problem i sa roditeljima koji iako se pitaju i mogu da se zauzmu za svoju decu i svoj budžet na savetu roditelja, ne žele da se prosto dogovore da prestanu da plaćaju nešto što po zakonu treba da je besplatno. Udžbenici su pomoćno nastavno sredstvo i niko ne bi smeo da uslovljava njihovu kupovinu, ako se već ne dele besplatni.

  4. Maes bre, od moih oara delite beogradskoj dwci novac,a moje dete ne treba da zivi. Sram vas bilo

Ostavite komentar


Društvo

Žandarmerija dobila nove džipove (FOTO) 9

Žandarmerija dobila nove džipove (FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovao je danas dodeli 20 džipova Žandarmeriji i poručio da će se nastaviti sa opremanjem specijalnih jedinica, kako bi mogle da daju rezultate koji su u interesu građana i Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.