Dvadeset tačaka za borbu protiv korone epidemiologa Predraga Đurića

Ostavite komentar


  1. 1. Sta ako oni koji se testiraju zbog putovanja ispadnu pozitivni, kao sto se desavalo? Ne treba iskljucivati pcr testove iz ukupnog brohja, bez obzira na razlog zasto su radjeni.
    2. Zaboravili ste na automatsko ili bar telefonsko, ne daj boze mejlom, produzavanje e-recepta. Sada mi traze da dodjem u dz da bih platila participaciju 50 din!
    3. U firmi nece da nas puste da radimo od kuce iako imamo sve uslove jer drzava nema jasan stav po tom pitanju! Imamo mnogo zarazenih i svi smo u strahu od sastanaka i kucanja na vrata kancelarije.
    4. Malopre sam u ogromnom marketu ljudima koji cekaju na kasi rekla da stave maske, jer nema nikoga drugog da ih kontrolise. Iznervirala sam se i izasla. Sledeci put cu da skinem masku i nakasljem im se u lice. Tada ce staviti maske, da sebe zastite ali zbog drugih nece. A mene ce uhapsiti zbog namernog izazivanja zaraze.

  2. Puno dobrih ideja.
    Istina to je trebalo da se uradi ili bar razmotri
    (jos bolje: pripremi) pre 12 meseci, a poznajuci nase prilike i organizovanost nece biti lose ni ako se uradi za narednih 12 meseci.
    Ono sto ohrabruje je da neko ipak misli i predlaze.

  3. Odlican tekst ja bih samo dodao da i proizvodjac vakcine mora biti odgovoran za nezeljena dejstav ozbiljnijeg tipa a ne kao sad primis vakcinu jer moras umres i nikom nista ne mozes nikog cak ni da tuzis po zakonu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.