600 beba u GAK „Narodni front“ dobilo fiziološki rastvor umesto BSŽ vakcine

Ostavite komentar


  1. KAKO sestra daje 600?!?! vakcina bez kontrole lekara?!?! I vrapci na grani znaju da u ovoj instituciji vlada anarhija i bezvlašće! Ne ostavke , Robija debela za mnoge !!!

  2. Posledica ubrzanog sticanja diplome medicinske sestre,za 6 meseci ne moze da se nauci sta je rastvor a sta aktivna supstanca.

  3. ponovo niko nije kriv i ponovo niko ne odgovara. U tim vakcinama je moglo biti ko zna šta, a možda je i bilo, ovi to sigurno ne bi prijavili.

  4. Ma normalno, niko nije kriv. I niko ne treba da odgovara…. I novinari nista ne smeju da pitaju….

  5. Ovo se nije desilloo juče pa ona kao ministar sigurno nije odgovorna za ovo. Dani Grujičić sve pohvale jer od prvog dana ništa ne gura pod tepih. Obavestila je javnost i rekla šta će se učiniti. Prema tome svaka čast za hrabrost da se uhvati u koštac sa problemima. Oni koji je sada razapinju greše.

  6. fiziološki rastvor, ma važi…
    slučajna greška, ma važi još više

  7. Na zalost, sve je to rezultat IZVOZA medicinskog osoblja .A naravno da niko od ove vlasti nije kriv!?Oni pre njih,logicno?

  8. O čemu mi pričamo i kakvih prvih 12 meseci života,kad ovde u članku piše od 16.sept-10.okt.2020.godine i kako se to onda nije zakasnilo?!

  9. Nema propusta medicinske sestre…dobije naredjenje i radi…to samo moze lekar da je kriv

  10. Da je još Zlatibor ministar za ovo se nikad ne bi ni saznalo. Ova žena nije neki običan lekar već neurohirurg život je posvetila nauci bila ili još uvek jeste načelniku onkologije. Nadam se da će uraditi nešto dobro za zdravstvo nemojte je odmah kuditi.

  11. Vrlo brzo ste se uklopili u nazadnjački način vladanja i bezobraznog ponašanja. Ministarko i vajna doktorko da li i vi zaista verujete da pregled vakcina tj materijala zadatak sestre bez ikakve kontrole od strane doktora? Prodali ste obraz i čast. Mogao je da bude otrov umesto fiziološkog rastvora?

  12. Neko reče „dobro je da se ne gura pod tepih“…ne može se gurati pod tepih, kada moraju obavestiti 600 roditelja da deca moraju PONOVO da prime BSŽ…
    Bilo bi već bolesno da prećute i ostave decu nezaštićeni.

  13. Ma o cemu oni pricaju…. momentalno sve smeniti i doktore i sestre i da se nikad vise nezaposle u toj bransi…. ovo je ludilo i niko nije kriv

  14. Болница са највише корупције и јавашлука. Прво међу лекарима, па редом.

  15. Da je greška napravljena kod nekoliko beba , ali 600 beba , pa to je nemoguće , i niko ne odgovara.

  16. Ova ustanova ne treba da postoji, sa takvim lekarima, sestrama… Uzas i sramota! Ja sam njihovom greskom jedva ostala ziva posle porodjaja.

  17. Hahaha ko je odgovoran???
    Pa u normalnim zemljama zbog ovakvih propusta ministar zdravlja daje ostavku !!!

  18. Mlada sestra visokog obrazovanja…
    A da nije stari farmaceutski lobi debelog dzepa i testiranje novog leka?!

    Kad smo ekoloska deponija, sto ne bismo bili i zamorcici!

    Kako tacno 600? Kako to da je ista osoba davala sve te vakcine? I kako to da nije otpustena? I jos bezbroj logickih pitanja na plasiranje maglovitih objasnjenja…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.