A11 i Crta traže javnu preporuku Zaštitnika građana za smenu direktora policije

Ostavite komentar


    1. Finansirati samo gongovce iz budzeta.
      Od nadih para, a da podilaze rezimu.

  1. Iluzorno je da od bivseg sudije za prekrsaje ocekujemo da stiti ljudska prava.

  2. Odslušala sam na tv N1 zaštitnika građana u vezi sa ovom preporukom A11 i Crte i zaključujem da je on zaštitnik policije, pa i direktora policije. Zaštitniče, sumnjam da čitate ove redove, ali ako ipak da, pa nema potrebe da štitite policiju. Policija ima štitove, šlemove, prsluke, vizire, gasmaske, pendreke, suzavac, konje, pse…. i sve to koristi u svoju odbranu i zaštitu, a pre svega zaštitu vrhuške ove nazovi države. Postavljeni ste da štitite građane! I, jednim delom ste bili u pravu, delujete nedostojno funkcije na koju ste postavljeni, a građani koje treba da štitite to prepoznaju i otud „animozitet“ koji spomenuste.

    1. Cita, cita, najveci mu je strah da se u negativnom kontekstu ne pojavi u Danasu. Izracunao „covek“, da pisu najbolji novinari, a citaju pametni i obrazovani ljudi (ne racunam botove, oni citaju iz drugih razloga). Sad na uredjivackoj politici Danasa je koliko ce dalje ispitivati potpuno sumanute izjave kvazi zastitnika. Ako niste primetili nikada se ne pojavljuje u tabloidima,e to je to licemerstvo, sa njima pije kafu, ali u tabloid nece. Sa genijalcima iz Danasa ne pije, ali voli da ga hvale. Nece vise da bude, zavrsili ste.
      Sve najbolje svim ljudima iz Danasa.

  3. Ovo je smesno! Traze od Zastitnika policije da uputi preporuku za smenu direktora policije. Pa jel rekao zastitnik da nije bilo sistematske torture i da nije bilo naredbe iz vrha policije. Dakle, uozbiljite se, manite se preporuka, nisu obavezujuce i trazite ostavku i ministra policije, direktora policije, zastitnika gradjana i sluzbenika zastitnika koji su se sramotno, neprofesionalno i neljudski ponasali na protestu. Podrska za nas Danas uvek.

  4. „Disa“ ima poprilicno depresivan izgled …
    Sta li be „struka“ na to rekla ili poradila , da mi je samo znati …?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.