Abazović: Prvih 2.000 vakcina kao donacija iz Srbije sutra stiže u Crnu Goru

Ostavite komentar


  1. Znaci zato nije bilo vakcinacije u Beoekspocentru. I zasto se Crnoj gori DONIRAJU VAKCINE. Dokle bre vise da izdrzavamo te Crnogorce.Nek kupe kao i svi ostali, a ne mi da placamo a oni da vajden.

    1. Srbija je crnogorska kolonija,rade sta hoce i imaju veca prava od Srba sa korenima iz Srbije.

    2. Srbija je druga u Evropi i 6 u svijetu po broju vakcinisanih na 100000 građana.

  2. Razumem i prihvatam da treba pomoci. Ali, nadlezne pitam: gde su vakcine za kategoriju 65+?! Ili, vise nismo bake i deke koje treba sacuvati?

    1. Dobili vakcinu. Problem je za one koji čekaju vakcine kojih ima malo. Samo strpljivo – svi će biti vakcinisani pre nego da se vakcinišu negde u inostranstvu.

    2. Vakciniše se po rasporedu,po svim protokolima,vakcine stižu sa svih strana u Srbiju,evo čak i Astra Zeneka stiže.Vaši komentari su netačni i zlonamerni,ili namerno niste obavešteni,kao Vojislav Koštunica,mada je on Vojislav bio jako dobro obavešten,ali se pravio nevešt.Potpuno isto kao i N1.

  3. Niti izdrzavamo Crnogorce, niti je bilo sta lose uradjeno sa ovom donacijom. Treba podeliti sa najblizima. Apsolutna Moja podrska za ovakav postupak. Nije Crna Gora Isto sto Milo Djukanovic I njegovi koperanti. Crna Gora je Njegos, Sveti Petar Cetinjski I td…

    1. Tačno da CG nije Milo, ali ni vakcine nisu ni Vučićeve ni Brnbabićkine, pa da ih arče kad, koliko kome hoće. Kupljene su od NAŠIH PARA, mi plaćamo poreze i sve druge harače, naši unuci će otplaćivati kredite od kojih se kupuju vakcine, respiratori, podužu spomenici, oprema Hram, …

      1. Da li Makedonci,Bosanci i Crnogorci placaju porez u Srbiji ili u maticnoj drzavi?Jel Vucic pitao poreske obaveznike u Srbiji,jel se slazu da se poklanja sakom i kapom drugim nezavisnim drzavama?Ko u svetu jos ovako radi?

        1. ..u Bosni i Hercegovini zivi 1.5 milion srba, u Makedoniji 40 hiljada a u Crnoj Gori preko 200 hiljada, jel treba te ljude da pustimo da pomru zbog ne sposobnosti vlasti u tim zemljama? Pare nisu Vučićeve, ali budite realni da je neko drugi naša zemlja nebi imala ni pare ni vakcine!

    2. Prave se dobri sa našim vakcinama i daju onima koji su priznali Kosovo. Prvo smakedonija pa Crna Gora….

  4. Negativne reakcije koje stizu od gradjana Crne Gore se odnose na Krivokapicevu Apostolku ,Ministarku Borovinic Bojovic.koja je odbila donacije da obrazlozenjem da SZO ne poznaje mogucnost donacija.Dok ona ceka Vucicevi donaciju Crna Gora zauzima visoko trece nesto u svetu po broju zarazenih na 100 000 stanovnika

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.