Da li je Aca Rošavi ponovo viđen u društvu Danila Vučića? 1Foto: Nova.rs

Nakon što su se u medijima pojavili snimci tuče navijača Srbije i Engleske, pred jučerašnji meč ove dve reprezentacije, na kojima se navodno vidi sin predsednika Srbije Danilo Vučić, na društvenim mrežama se pojavila fotografija sa istog mesta, ali iz drugačijeg ugla, na kome se vidi muškarac koji neodoljivo podseća na Aleksandra Vidojevića zvanog Aca Rošavi.

Na fotografiji koju je objavila jedna Fejsbuk stranica posvećenja navijačima, vidi se grupa muškaraca od kojih jedan od njih veoma liči na njega.

Pretpostavlja se da Aca Rošavi na fotografiji u svetlim pantalonama, beloj majici i crnom prsluku.

Mediji su danas pisali da je tuči navijača prisustvovao i Danilo Vučić, a na društvenim mrežama kruže snimci incidenta na kojima se, navodno, vidi sin predsednika Srbije koji želi da se priključi tuči, ali ga nekoliko muškaraca, za koje se tvrdi da su „Kobre“, sprečava u toj nameri.

Danilo Vučić i Aca Rošavi su 2018. godine na svetskom prvenstvu u fudbalu, koje se održavalo u Rusiji, uslikani kako zajedno navijaju na tribinama, pa ne bi bilo iznenađenje ni da su i ovaj put zajedno došli da gledaju Evropsko prvenstvo. Danilo i Aca Rošavi nisu viđeni zajedno samo u Rusiji.

Dve godine kasnije, novinarka KRIK-a Bojana Pavlović je Danila Vučića uslikala kako sedi zajedno sa Acom Rošavim i još nekoliko muškaraca u jednom beogradskom lokalu. Tada je došlo do incidenta, jer je novinarki KRIK-a, policija uz odobrenje Ace Rošavog oduzela mobilni telefon u nameri da obriše fotografije.

Da li je Aca Rošavi ponovo viđen u društvu Danila Vučića? 2
Danilo Vučić (treći sleva) i Aleksandar Vidojević (četvrti sleva) (foto: KRIK)

Osim što je poznat po bliskom odnosu sa predsednikovim sinom, Aca Rošavi je poznat i po veoma bliskim vezama sa SNS-om ali i klanom Veljka Belivuka.

Na suđenju Belivuku, on ga je spominjao kao nekoga preko koga je kontaktirao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Da li je Aca Rošavi ponovo viđen u društvu Danila Vučića? 3
foto Nova

On je tokom predizborne kampanje viđen i u prvim redovima jednog SNS mitinga tik pored generalnog sekretara Vlade Novaka Nedića, sa kojim, kako mediji pišu, ima takođe veoma prisan odnos.

Aca Rošavi je višestruko osuđivan za krivična dela sa elementima nasilja kao i zbog nošenja oružja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari