Advokat Borović: Vlast strahuje od novih dokaza za Jovanjicu

Ostavite komentar


  1. Gde god koji veliki i manji problem postoji tu je i nas najbolji i najsposobniji covek nas predsednik Aleksandar Vucic uvek na visini zadatka i uvek spreman da resi sve moguce i nemoguce probleme koji su na vidiku i uvek ishod bude maksimalno pozitivan u nasu korist ,svaka mu cast

  2. Ovaj sistem mnogo podseca na onoga u vicu kojem se djavo obraca sa:“Gotova pus’ pauza. Roni!“

  3. Nema pravne države. Dovoljno je da se pogleda Skupština i Orlić i jasno je koji su nam sistemi vrednosti. Bezobrazluk, bahatos, narcisoidnost, agresija, nepostenje, kriminal, neznanje, površnost su ovde put uspeha, a to nam i deca znaju. Ko je bogat slobodno moze da se poistoveti u 99% da je kiminalac u sprezi sa vlascu, odnosno da je politicka konkubina. Sramota!

  4. Želim gospodinu Borojeviću da u što skorije vreme ima za klijenta buczavog šizofrenika u postupku veka u oslobođenoj Srbiji.

  5. Postovana Rado, rekao bih da bi trebalo da se bavite satirom jer tako sam shvatio vas komentar, sve drugo bi bilo nerazumevanje sadasnjosti, pa i za vas G-din Dositej Obradovic i poema „Vostani Serbije“ Blago vama, Ziveli

  6. Jedino sto mogu da kazem jeste da sve sto je i mlado i staro, zdravo i bolesno, skolovano i neskolovano mora pod hitno da se probudi i otvoreno pobuni protiv ove mafije na vlasti.

  7. Boroviću nepostoji lova koja bi naterala savesnog čoveka da brani ubice i kriminalce. Nazalost vi advokati ste na drugoj strani….tako da iz vas govori novac i nista drugo to znaci da vas mi obicni ljudi dozivljavamo kao lešinare … Tako da nije uopšte bitno šta pricate. Hvala

  8. Ha ha… e dobro mu je ovo poslednje. Sećam su kad su Žaka Veržesa pitali da li bi branio… (nekog dežurnog svetskog negativca u to vreme) a on odgovara: „Ma branio bih ja čak i Džordža Buša!“

  9. Требало би да знате , да је слепац очевидац ангажовани ‘ сведок’ !

  10. Свако има право на своје мишљење! Надамо се да ћете објавити два наша предходна,кратка коментара!

  11. Зашто не објавите и остале наше коментаре? Послушај глас разума , прави се луд !? Кога то штите ?! Што трезан мисли – славан говори !

  12. Мислили смо на два наша коментара о адвокату,који нам соли памет! Мало више знамо од њега о овој теми , али се не правимо луд(им),као неки , који не објаве све коментаре! Јасно?

  13. Ovaj Borović je crnji i gori od advokata koga je opisao nobelovac Alber Kami u kratkom romanu „Pad“!
    Pročitajte.
    A znam da komentar nećete objaviti.

  14. Олош ,олош,олош на челу са главнокомандујући..све у затвор па полако једног по једног на суд

  15. Mnogima nije jasno kako se dospeva na funkcije kod ove vlasti ,pa postane se podguzna muva „prepostenog“ u glavi nemoras imati nista kao „ovnov“ natakare se naocare mlatara se rukama i eto sva vrata otvorena , blagos nama…

  16. Mislim da je vreme da se opozicija povuce iz Skupstine i napravi krizu parlamenta jer i onako ne mogu da izglasaju nista sto je u suprotnosti sa vecinom a na taj nacin ih pokrivaju u njihovom organizovanom narusavanju zakona !

Ostavite komentar


Društvo

U Paraćinu i Nišu struja ponovo ubila preko 40 belih roda 5

U Paraćinu i Nišu struja ponovo ubila preko 40 belih roda

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije obaveštava javnost o dva tragična slučaja stradanja ptica od posledica strujnog udara u kojima je uginula najmanje 41 bela roda. Na dva lokaliteta, u blizini jezera Buljanka u Paraćinu i na Novom groblju u Nišu, ornitolozi DZPPS-a su pronašli najmanje 56 stradalih ptica. Nažalost, oba lokaliteta su od ranijih godina poznata kao mesta masovnih stradanja ptica od strujnog udara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.