Advokat Čedomir Stojković podneo krivične prijave zbog terorizma i ubistva na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Sokom pop i jariće krsti. Ovaj advokat nema posla pa se radi samoreklamiranja bavi tuđim poslom. Ovako NEŠTO odvratno (ne mogu reći nekog jer ga ne smatram ljudskim stvorenjem) u životu nisam video. Ti si za psihijatriju.

  2. Možete da branite kriminalca Radoicica kao patriotu ali on je obican kriminalac i izdajnik koji je napravio veliku štetu Srbiji.

  3. „Advokat Cedomir“ i slicni su odlicna reklama za Vucica i pomazu mu u opstanku na vlasti i neko ko cini ogromnu stetu opoziciji.

  4. Svaka cast doce i to kad tad na red. Dosta vise laznog patriotizma. Radoicic Veselinovic Vucic Rakic Vucevic Vulin…. Svi ce doci na red. Bice ova Srbija jednom normalna zemlja. A vi svi koji toliko volite Kosovo prvi autobus i dole otvorite firme kupite kamione avione a ne odavde da unistavate o e jadne ljude sto su ostali. Imam 50 godina pun mi k… Ove politike. Sacuvati manastire i to malo ljudi a ovu bandu pihapsiti i izručiti pristini

  5. Ovaj advokat mnogo fin spram veleizdajničkog ološa portiv koga iprotiv kojih podnosi prijavu.

  6. Sta je ovo? Botovi dobili nalog i Radocica da brane? Sanja botino on je sam priznao da je sve organizovao, sta da se dokazuje? Joj kada nam udare vize i sankcije, nece biti vise parizera.

  7. Sanja a kako vi to znate, da li zato sto to neko kaze ili ste vi bili na licu mesta pa znate to 100%, pricate kao i onim silnim milijardamo pokradenim od prosle vlasti a niko optuzen, niko osudjen, niko u zatvoru, malo prst na celo pa ukljucite te male sive celije da rade svoj posao a ne samo da slede ono sto neko kaze bez razmisljanja. Da li je neko kriv ili ne treba da se dokaze na sudu, bar tako je u svetu, a slika kuce g. Radojicica na KiM mnogo toga govori vise od reci a ima on jos mnogo toga, prst na celo. Ziveli

  8. Slažem se da je odgovoran ali za veleizdaju,i on i Vučić. A Čedomir što zastupa to što zastupa može samo da ti se zgadi. Prostitutka je za nega Čast i Poštenje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.