Advokat Gajić: Inspektor Milenković je morao da uhapsi sve koji su hteli da ga podmite

Ostavite komentar


  1. A kao bili bi dokazivi da ih je uhapsio?
    Njegova reč protiv njihove. A oni imaju medijski megafon, mogu da spinuju kako im volja.
    Sutradan bi verovatno njega uhapsili pod optužbom za državni udar…

  2. Sa Marsa!Prvo što bi ga mafija odmah ubila(od početka je na meti),drugo,gde ste Vi sa pravnim savetima???Valjda možete da pomognete kolegi Tomanoviću?!?!Mnogo ste zauzeti radom u stranci???

  3. Tako je, potpuno se slažem sa Gajićem i sobzirom da inspektor to nije uradio, navodi iz službenog dokumenta nisu bili validni. Tu postoji nešto treće zašto Milenković nije uradio a ukazuje na to da je sve laž.

  4. Koga briga da li je Milenković morao da hapsi,ako je inspektor radio u MUP-u iza njega stoji neka zakletva da li je i dalje pri toj zakletvi??

  5. Postupio je odlično, sačinio belešku i prosledio nadležnim. Isti su morali da ga angažuju da preuzme novac, i tek onda da organizuju hapšenje i sa takvim dokazima pred Tužilaštvo.

  6. Gajiću nisi u pravu. Čovek je napravio belešku. Neko je video tu belešku iznad njega. Taj je trebao da hapsi, a ne on. On je u odeljenju za droge. Bolje bi bilo da pomogneš čoveku, a ne da pametuje.

  7. Bilo kako bilo, zahvaljujući časnim inspektorima, nema čoveka u Srbiji, koji nije sada čuo za Jovanjicu! Ni AV ni negovo pravosuđe neće nikako moći ovo zataškati!

  8. Kriminala i mafije…svaka čast inspektorima na hrabrosti,ovakvi ljudi su potrebni ovoj našoj državi da bi prosperirali.

  9. Pa sta bi im onda tek radili da su ih uhapsili za pokusaj mita,kad se sad ovako izivljavaju i rugaju istini.i pravdi.Mogu misliti

  10. A kako je trebao da ih uhapsi za nudjenje mita ??? Ajde veliki strucnjace, objasni mi ??? Zna se protokol kako se hapsi za davanje mita, ali kako pokrenuti, kad je ceo vrh u sistemu MUP-a protiv Milenkovica i Mitica. Ko bi radio po tom krivicnom delu, ovde NIKO.

  11. Gajicu da je njih uhapsio za tu stvar pola gradske uprave bi bilo u zatvoru posto svaki bozi dan uzimaju pare za razno razne poslove zajedno sa svim ministarstvima posto je Srbija zemlja gde za najprostiju stvar moras mito da das

  12. Za jednog advokata suviše se pravi naivan, a inače ne sme da bude iznad najboljeg studenta svih vremena…

  13. Sačinili belešku , predao gde treba jer tako treba po protokolu i samo to moźe. Ne moźe da vodi ni istragu ni da hapsi kako to mali Perica zamišlja. Postoji hijerarhija, postoje pravila službe, zna se ko kosi a ko vodu nosi.
    Sad da zamislim ( samo zamišljam) šta je uradio onaj kome je ta prijava predata i ko stvarno mora po toj prijavi da reaguje i da hapsi: nazvao ovu dvojicu i javio im da su popili prijavu za nuđenje mita pa onda tu belešku “ zaturio“ u nekoj fioci gde inaĉe zavrśavaju takve “ službene zabeleške“ od kojih mafiju može da zaboli glava? Ko će njega da hapsi?

  14. А жашто их онда није ухитио(ухапсио) ,остаје ‘нејасно’ !?,адвокату.

  15. Кад смо већ код адвоката :Неки су најцењенији и најомиљенији код ‘лепшег’ пола , стално одлажу ‘завршетак’ , па и суђења !?

  16. Kad smene nekoga znači da zna puno. Kroz Istoriju se zna smena prinudno penzionisanje. A neke su uklonili za uvek. Mi mislimo da je to prošlo zauvek ali vidimo nije.

  17. Gajiću toliko valjda znate da za mito zloupotreba položaja i trgovina uticajem je u nadležnosti drugog odeljenja

  18. Džabe tebi zvanje advokata, kad misliš da bi on mogao dokazati pokušaj podmićivanja. Jasno je da posrednica ne bi htela da svedoči a onda bi oni imali opravdan razlog da ga smene. Pravo pitanje za inspektora glasi: Zašto ste čekali godinu dana od saznanja o ,,Jovanjici“, da bi tek onda ušli u nju? Po čijem nalogu ste bili pasivni i po čijem nalogu ste krenuli u akciju? Zašto je zaustavljanje Koluvijinog auta na auto putu bio okidač za akciju? Nije meni ni inspektor potpuno nevin, miriše da je problem nastao oko podele plena.

  19. Ovakve stvari se ne rešavaju službenom beleškom.Ako je nešto nuđeno,sigurno nije rađeno da može da se dokaže.Reč na reč,nije nikakav dokaz i sada javljati o ovome veća je šteta za Malog Sentu nego za osumnjičene.Naša policija je toliko kompromitovana da Bog živi ne zna šta se događa,šta je istina a šta laž.Eto,čak i enormna količina kanabisa nije kanabis već industrijska konoplja za prtene
    čakšire i džakove!U skoroj budućnosti Jovanica se više neće ni pominjati a Koluvija će biti u nekom ministarstvu zajedno sa Hrkalovićkom.U ovakvim slučajevima važno je sklanjati se da te
    INSTITUCIJE ne zahvate.

  20. Imala sam tu čas da upoznam Generala Milenkovica.Divan čovek.Inspektor Milenkovic može biti samo kao njegov otac.Hrabar,pošten i na prvom mestu,čovek!

  21. Kako da organizuje hapšenje kada su se cela korumpirana policija i još gore tužilaštvo po naređenju vrha države urotili protiv njega?

  22. Uskoro, stari dobri običaj, pada u zaborav, pojavi se nova krupna stvar…
    Tako da – nije se ni desilo !
    Vec vidjeno, na žalost .

  23. Najgori đaci iz mog odeljenja iz gimnazije su svojevremeno otišli na pravo i na ekonomiju. Kakav je ovaj Gajić pravnik, stručnjak? Nikakav. Inspektor Milenković je dobio poruku i o dobijanju poruke sačinio belešku. Samo to je uradio, to je jedino što je mogao da uradi i trebalo da uradi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.