Advokat Ivan Ninić: Nataša Prišić na ograničenoj slobodi, puštena sa nanogicom

Ostavite komentar


  1. Užas kroz koji prolazi ova čestita, radna, vredna i odgovorna žena samo potvrđuje koliko su se u Srbiju infiltrirali antisrpski zlotvori čiji je jedini cilj uništenje naše svete Otadžbine i našeg naroda! Zadnji je čas za spas Otadžbine, već jesenas će biti kasno.

  2. Trebalo je da ovo bude vest dana, da svi o tome pričaju, da se podrži ova hrabra žena!

  3. Koliko god izgledalo da si sam(a) dok se boriš protiv zlodela mafije, znaj da nisi. Čekamo da lavina krene i oslobodimo našu zemlju od korupcionaša i kriminalaca.

  4. Gde mi to zivimo i sta smo dozvolili da nam se desava. Žena koja radi svoj posao i otkrije kradju dobije otkaz i ni to nije dovoljno nego je uhapse ko najgoreg kriminalca i jos dobije nanogicu, a oni koji kradu nase, e oni budu nagradjeni, budu savetnici. Da li smo svesni sta dozvoljavamo da nam rade i kuda ovo vodi

  5. Ne moze ova kriminalna klika doveka. Samo hrabro Natasa nisi sama, ima nas jos.

  6. Stvarno mi nije jasno zašto je tako ispalo za Natašu Prišić da služba nije želela da dobro razmotri njen slučaj i nju ne okrivi za sve. Hvala bogu Puštena je na slobodu sa nanogicom. Želimo joj brz oporavak od ove situacije što ju je zadesilo.

  7. Podrška Nataši za njenu borbu protiv krađe. Samo se nadam da neće postati instrument u rukama onih koje ne interesuje pravda već dolazak na vlast i poslušna Srbija.

  8. I ovde SnS botovanje i spinovanje. Da ovo je jos jedan primer kako prolaze zvizdaci kod nas i svako ko samostalno i u svoje ime pokusa da se pobuni protiv lopovluka. Sam/a ne moze, anestezirana masa ne zna gde udara i sta hoce, opozicija uspesno imobilisana. Kakva katastrofa moze da nas probudi, kad je i ovo sto je bilo posle ovih desavanja, bila samo kanalisana vikend pobuna izmedju rucka i vecere… Zbog hapsenja ove zene na ulici bi po svakoj logici trebao da bude haos! Haos! Vucic je veoma osetljiv na to, zna da ce ga pritisnuti iiz EU dok makar nesto ne uradi, makar mlatio po happy tv 24/7 kako je sve super.

  9. Nataša nije sama. Molim da se otvori račun za pomoć ovoj hrabroj dami. To bi bio još bolji način da nastavi borbu koju je počela odavno. Samo me čudi, smelost tih tužilaca da narede njeno hapšenje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.