Advokat Ivanović: Za svih 38 uhapšenih Tužilaštvo zatražilo određivanje pritvora od 30 dana

Ostavite komentar


  1. sram vas bilo! ubice puštate, narkomane branite, ludače vam vode TV programe a vi prodane duse nasli ste da hapsite studente. iskreno zelim da i sami dozivite sudbinu roditelja ovih studenata.

  2. Da li su uhapšeni oni koji su bacali kamene kocke i razbijali ? Da li je utvrđeno ko su ti ljudi i po čijem nalogu su delovali ?
    Da podserim,pravosuđe,policija,vojska i td.bi morali da budu suvereni i da deluju u skladu sa Ustavom i Zakonom,pravedno i ne bi smeli da budu pod uticajem bilo koje političke partije ! Da li su ta deca što su uhapšena samo stajala tamo,ili su oni bacali kamene kocke ? Ako su samo stajali,a uhapšeni su,a izgrednici su pušteni,to je velika sramota ,a obično se završi plaćanjem odštete nevino optuženim iz državne kase koju svi punimo.Zato apelujem na poštovanje Ustava,Zakona i profesionalnost u skladu sa pravdom i bez političkih upliva na proces !

  3. Pošteno je boriti se sa svakoga. I za uhapšene studente od 50+ godina i zavedene građane i ubačene elemente. Za sve, apsolutno. Svi moraju imati pravnu zaštitu, ali i ništa više od toga.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.