Advokat pritvorene Novosađanke osumnjičene za proganjanje profesora Jovine gimnazije: Htela je samo da zaštiti svoju ćerku koja je pretrpela nasilje u školi

Ostavite komentar


  1. Pa kako je prosao onaj sto je pitao Zagorku da li je ziva, ova je dobro prosla.

  2. Dokle ce da se pravdaju bahati roditelji preko medija, prvo one bahate sto je prebila profesorku (pa se neki strucnaci zabrinuli zbog slike bahate majke sa zatamljenom licem u medijima) do ove sto je vredjala profesore na službeni mejl skole. Odlucite se mediji da li cete braniti bahate roditelje ili nastavnike , ne moze i jedno i drugo.

  3. Ja sam čuo neku drugu priču iz prve ruke. Btw, zašto ne bi bila u zatvoru bar pola godine, i ljudi sa 35kg su pretili gospodaru pa služe robiju za svoje neslaganje, internet pretnje moraju biti isto sankcionisane za sve, nije sekta povlašćena u ovoj uređenoj državi

  4. E moj pravniče(mislim na advokata)!!! Uopšte nije bitno na koji mejl su slate poruke. Drugo šta bi bilo kada bi smo svi svije probleme ovakve prirode rešavali na ovaj način. Nikako opravdanje za majku ne može biti eventualno nasilje koje je njena ćerka dođivela. Kada bi svi u tome nalazili opravdanje za takve postupke otišli bi smo u anarhiju.

  5. Dete koje je trpelo vršnjačko nasilje u školi Branko Radičević napala razredna na sred časa ponižavajuće je kako je dosadna i zato je drugi mrze.Detetu sutradan puklo slepo crevo gde je operisana u Tiršovoj. Ta ista škola puna nasilja važi za najbolju u Srbiji inače pod vođstvom SNS bratije čak je i ministarka pre par dana posetila. Kakvo licemerstvo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.