Advokat uhapšenog radnika Krušik: Moj klijent nije kriminalac već uzbunjivač javnosti

Ostavite komentar


  1. Opozicija mora ovom coveku da obezbedi bolji advokatski tim.
    Vrlo je neobicno sto je njegov advokat tako dugo krio njegovo hapsenje. Postavlja se pitanje za koga radi taj advokat, da li za svog klijenta ili nekog drugog?

  2. kako bi bilo da budžetska inspekcija malo poseti Krušik, pregleda papire, sasluša uzbunjivača i čestitog gospodina tatu Stefanovića i kojekogod još i donese zaključak o utvrđenom činjeničnom stanju i dostavi ga nadležnom tužiocu za organizovani kriminal.Ovde je više nego jasno, što je utvrdila i bugarska novinarka, da se ne samo neko okačio o budžet i sisa li sisa, nego još i snabdeva teroriste oružjem i municijom.Nikakvo hapšenje radnika Krušika neće ovo zataškati.

  3. Gde je bio taj advokat 20 i kusur dana!?
    Trebalo je odmah da se oglasi posle hapšenja, da podigne javnost – deo javnosti koji ume i hoće da misli, koji se ne plaši bande na vlasti.
    Ali, nikad nije kasno.

  4. Inače dugogodišnji radnik fabrike, A.O. bio je revoltiran smenom svoje majke sa mesta direktora i, kako je naveo pred istražnim organima, tada su počeli njegovi problemi, odnosno sukob sa rukovodstvom ove fabrike.

    Kako je ispričao od 2014. je prikupljao dokumentaciju o poslovanju, počev od nabavki preko ugovora o prodaji sa na desetine preduzeća, a iskoristio je i nepažnju kolega da bi im ukrao šifru za ona dokumenta kojima nije imao pristup.

    U njegovim računarima i na USB –ovima je pronađena obimna dokumentacija koja se veštači, a utvrđuje se i u čijim sve rukama su završili poverljivi papiri o poslovanju ovog državnog preduzeća.

    1. Pa ako je sve u preduzeću radjeno po zakonu čemu panika i hapšenje? Kakvi poverljivi papiri i dokumenti?
      U Srbiji je izgleda sve poverljivo pa nista ne sme da se zna ni vidi, ni kako posluje preduzeće, ni ugovori koje vlada sklapa, ništa…

    2. Za vas su poverljivi papiri oni koji bacaju mrlju na gospodina tatu.
      Da je ovo pravna država, gospodin tata bi bio u zatvoru, a njegov sin podneo neopozivi ostavku.

  5. Uzbunjivac koji je pet godina iznosio poverljive podatke.Onako za sebe.Cuvao ih za pokolenje.I advokat i on misle da smo mi svi veverice.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.