Advokat: Vrhovni Kasacioni sud ugrozio prava građana koji su tužili banke

Ostavite komentar


  1. Kakva drama ,bankari nikad jači,država kao i uvek na strani jačih.Zakon je samo za budale,građane nas ovce .Tu je samo čobanin koji ovce izbora drži u toru.

  2. Do sad su nas lagali i zamazivali oči pa bi mi naivni i poverovali da nam je frižider pun i ako vidimo da je prazan. E ovde više nema laži i prevare otimaju ti i ono što te sleduje i ono što imaš

  3. Ne samo da smo izgubili sporove, već će mo i budžet popuniti na ime sudskih taksi…laku noć Srbijo…
    Bar znam za koga neću glasati…

  4. Sada gradjani da tuže advokate banderase koji su lepili oglase po banderama za tužbe protiv banaka. Advokati banderase navukli gradjane a sada im kriv sud

  5. Nisu nas navukli advokati već sud. Ako je doneta odluka da imamo pravo na povrat troškova onda je logično da ćemo to pravo iskoristiti. Ovo sada je sramota za državu.

  6. Što Vrhovni sud nije doneo stav da vrati gradjanima uzeti minuli rad za 10, 20…godina neprekidnog staža kod propalih uništenih firmi od strane ove iste države.

  7. Zbog interesa advokata sada plaćamo svi skuplje usluge banaka. Naknade se neće vratiti na staro, advokati se obogatili, banke profitirale, klijenti plaćaju. Advokati su narušili pravnu sigurnost kada su počeli sa masovnim tužbama, a uvek je u ponudi bilo istaknuto. Koristio sam više kredita, nije mi bilo drago da plaćam naknadu, ali sam je bio svestan

  8. Znaci do petka banke nisu bile u pravu, a sada jesu????! Ima li neko nofmalan da reyguje u ovoj zemlji?

  9. I evo dokaza da su sudije podkupljenevod strane banaka i pod kontrolom drzave. Sramota je da su sudijama interes banaka preci od interesa gradjana koji ih uzgred i placaju da ih stite od kriminalnih banaka.

  10. Banke su jednostranim odlukom naplacivale uvecanu kamatu suprotno zakonu o obligacionim odnosima. Građani korisnici kredita su grcali u situaciji kada su kamate gotovo udvostručene. Bankarski mocnici su tada sebi omogucili protivpravnu korist u vidu bonusa u bezobraznim iznosima / 10 do 15 hiljada evra. Pojavio se mesija ispred očajnih ljudi koji su protestima tražili pravdu i rešio im slučaj.
    I sada postoji razlog da se isti mesija pojavi na ulici i obeca razrešenje novog problema. Problema koji ne postoji ni ujednoj državi sveta da Visoki kasacioni sud pljune sebi u tanjir i kaže da ono što smo juče jeli ne važi, nije jestivo. Dakle nece pomoci ZOO, nece pomoci pravda vec volja apsolutiste koji ce darivat narod pravdom. Samo ne znamo šta ce biti sa čelnicima Visokog kasacionog suda, hoce li odgovarati za nesrecu koju su izazvaliili ce biti zbrinuti da i dalje poslušnički žive svoj život uz ko zna koju sve ličnu korist.

  11. Ok…znači menjaju se pravila u toku igre….? Sad će opet da bude…. „sudovi samo rade svoj posao…mi tu ne možemo ništa“ šije mi ga đura…počinje lagano da mi se gadi ovakva država…hvala gospodo što me terate iz iste…nek vam je na čast

  12. Platio sam 30 hiljada rsd odrzavanje tekuce racuna,banks mi je zaracunala jos 44 HILJADE rsd. Kamate, za odrzavanja t racuna.

  13. Vrhovni Kasacioni sud je potrčko banaka i krupnog kapitala. Pokazali su maksimalni neprofesionalizam, amaterizam i sa ovom odlukom dali do znanja gradjanima Srbije da žive u zemlji sa totalnom pravnom nesigurnošću. Ovaj sud me podseća na Mijanmarsku vojnu huntu.

  14. Kakav je ovo VKS kada u istoj pravnoj stvari donosi dve razlicite odluke. Ode nema ni prava ni pravde. Cista politicka odluka.

  15. Sada svi da očekuju da im advokati isporuče 500 eura naplatu za zastupanje.Glup i dobar uvek braća.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.