Advokati: Obaveza je građanskog dela društva da reaguje

Nakon umetnika, više od 120 pripadnika advokature potpisalo proglas "Ujedinjeni protiv kovida"

Ostavite komentar


    1. naravno da zna. Porez ne placamo. Narod deremo. cekamo da bude gore.

  1. A šta čeka Udruženje novinara?!
    Moralna obaveza vašeg uredništva da ovu temu naprestano držite na prvoj strani vaše novine, kao i na prvom mestu na Portalu. Sve dok Samozvani vladar ne poludi, posle besnila koje ga već spopalo.

  2. Dok ne počnu da plaćaju PDV njihovo mišljenje me ne interesuje. Oni legalno potkradaju državu. Legalno, zato što su advokati!

    1. Znači , kako ja shvatam , njihovo mišljenje nije ispravno , zato što ne plaćaju PDV . A kad počnu da plaćaju PDV isto ovo mišljenje će postati ispravno ! Čudna neka logika .

    2. Pazi, plaćaćeš advokata 20% skuplje zbog PDVa. Pa nisu ludi da svoju zaradu smanje i plate državi PDV 20%. Ne biva to. U zdravoj ekonomiji imaš svoju cenu i na nju dodaš PDV. Tako je to. A da nisi možda mislio na fiskslne kase. To je brale sasvim druga priča

  3. A gde ste bili do sada da se pobunite protiv ove anarhije u pravosudju, na svim nivoima korupcija, a advokati se dogovaraju sa sudijama i tuziocima.

  4. Na prilozenoj fotografiji niko ne nosi maske, i bolesni i zdravi caskaju opusteno. To je ilustracija za naklapanja nadrimedicinara u prilozenom tekstu.

    1. Molim vas, pre nego što uputiti tako izražajan komentar („naklapanje“, „nadrilekari“), pročitajte šta piše ispod fotografije – arhiva!

  5. Izbori su pokradeni, advokati sto se tice toga ćute, ali ajde da menjamo krizni štab. I da smene krizni štab, isti ti ljudi mogu biti sutra u skupštini jer će ih vlast opet dovesti. Poslušni, ne kritikuju i dobri su za skretanje paznje od Vučića.

    1. Nije svako spreman da pljuje po onom što ne razume. Sad su advokati, umetnici, stomatolozi, ginekolozi i drugi digli glavu. Šta su radili 4 meseca? Volontirali, zasukali rumave i stali uz one koji se bore protiv korone? Naravno ne, sakrili su se u mišju rupu i čekali da na kraju prime ordenje. Neće moći gospodo!

  6. A kojim to advokatima građani treba da dodele ulogu drvenih advokata?
    Po službenoj dužnosti ili koji debelo (pausalno) naplaćuju svoje usluge?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.