Advokati: Stav VKS iznuđivanje građana i uništavanje nezavisnosti pravosuđa (FOTO/VIDEO)

Održan protest advokata u Beogradu na kome je zatraženo da Vrhovni kasacioni sud povuče odluku o naplati troškova obrade kredita

Ostavite komentar


  1. Sudstvo stiti zelenasku mafiju po nalogu drzava, odnosno vladajuce partije ciji je eksponent gospodja Guvernerka.Stvari su jasne svakom normalnom coveku.

  2. Zar je moguce,da od stotine hiljada ostecenih gradjana,do sada,nema komentara?Pa ljudi,do kada cemo cutati i cekati i kriviti nekog drugog.Sta je sa nama?Bravo za advokate!!!

  3. Bravo za advokate. Treba svi da se zamislimo u kojoj drzavi zivimo. Danas bankarski lobi menja odluku VKS a sutra neki drugi lobi menja nove odluke, a gde su gradjani, mladi pravo, pravicnost? Banke i sud nisu smeli ovo uciniti svojim gradjanima. Podrzimo advokate.

  4. Bravo za Advokate, sramota za Ministarstvo pravde i Sudije VK SUDA, ipak bankarski lobi radi svoj posao, gde je naš presednik, pa on je pravnik, održaće datu reč, koju je dao građanima Srbije.

  5. Bravo za advokate. Podržavam ih u svojim naporima da se izbore za građane naše države.Ne mogu da shvatim da je sud promenio svoje odluke u korist bankarskog lobija.

  6. Gde su advokati da se jave u vezi procesa sa ratnim dnevnicama. Tada su od drzave uzeli svoj deo i bilo im je dobro, a ratne veterane prevarili i nisu dobili nista. Sramota i sada, briga ih za gradjane, samo ih interesuje njihov deo novca. Fuj.

  7. VELIKA PODRSKA ADVOKATIMA…
    TREBA SVIH 11000 ADVOKATA DA BUDU SVI ZAJEDNO PROTIV OVE ODLUKE SUDA..ALI TREBA I GRADJANI DA IZADJU NA PROTESTE SVI KOI SU VEC TUZILI BANKE I KOI SU ZAVRSILI PROCES…
    OVO JE VELIKA SRAMOTA ZA NASU DRZAVU ALI NA ZALOST TO JE NASA SRBIJA,STA DRUGO OCEKIVATI OD OVE DRZAVE…

  8. Treba istrajati u ovome. Banke uz pomoć vlasti pljačkaju građane ove zemlje. Mislim da se u glavnom radi o prosečnom građaninu pogođenom ovom kriminalnom odlukom VKS. Podrška advokatima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.