Advokatska komora Beograda traži ostavku Stefanovića

Zapaljen automobil advokatice Vesne Golubović

Ostavite komentar


  1. Kolumbija 1984.
    Ne da Nesa Slinac iz Beograda neće dati ostavku nego ćete vi svi nositi maske na licima za godinu dana. Uostalom kome je do pravde šta takav traži u Srbiji?

  2. Pa jel podnosio ostavku a Vucko je rekao da nema razloga za to, kako sad opet da podnosi ostavku jer je rekao Vucko da kad ode on ide i Slina…Dno av

  3. Nešto sam primetio i verujem da to nije slučajno. Uvek su portali tokom novogodišnje noći objavljivali i informacije iz hronike. Tipa: U Beogradu su se u toku noći desile i xy tuče, xy lica je povređeno od petardi itd. Sada takvih informacija nema ni na jednom portalu i jedino na vašem portalu može da se pročita da je advokatici zapaljen auto. Svi ostali kao po komandi samo pozitivne vesti oko NG. Izgleda je stigla direktiva da se sve prikazuje sjajno i bajno.

  4. Pa taj daje ostavku (u njegovom pismenom vokabularu – nudi) samo kaa mu uhvate drugaricu sumnjive prošlosti u trenerci u sred nedođije dok nadgleda izbore i ko zna šta još radi. Za ubistva, Savamalu, napade na novinare i neistomišljenike biva očigledno nagrađen… Dr. Neša S. Iz Beograda.

  5. Za sve je kriv AV, a on nema vremena da i to resava jer se sada posvetio prvorodjenima. A do sada je bio Spasilac zavejanih, Spavalac u kasarni, Primalac gradjana u 5h izjutra, Pomiritelj naroda i narodnosti, Pregledac WC-a, Majstor za opravku skola, Borac za Kosovo, Graditelj Beograda na vodi, Veliki inkvizitor opozicije, Glavni i odgovorni urednik Informera, Kurira, Novosti, Politike, Telegrafa, RTS, Pink, Prve, O2, …, Pregovarac sa Tacijem, Mekelkom, Putinom, Sijom, Erdoganom,…, premijerima Balkana, Svetski putnik o trosku gradjana, Otimac penzija, Prvi ekonomista i bankar, Prvi pravnik, Vrhovni bog u SNS, Prodavac narodne imovine, Prvi graditelj puteva, Herkulovski pomerac brda, Diplomin dobrotvor, Vrhovni komandant Vulinov, Prvi lazov Srbije, …. Ne zovu ga za dzabe Ginekolog. Ostavite Nesu Slinica na miru.

  6. Gle, gle, gospoda iz AKB ljuti!? Nije nego! Sada im je zajednička komisija za praćenje slučajeva, na kojoj su usput sami insistirali nakon ubistva njihovog kolege za koga su izražene ozbiljne sumnje da se bavio nedostojnim „uslugama“ svojim klijentima – bacanje prašine u oči(?)! Ako je tripartitna, šta onda njihovi predstavnici rade u toj komisiji? Ili možda oni sami bacaju javnosti prašinu u oči, što i nije nemoguće imajući u vidu spin da ponavljaju već ranije (kada je ubijen Ognjenović), zahtev da ministar unutrašnjih dela, Stefanović dr Nebojša podnese ostavku. U ono vreme, a pratio sam događaje, bili su itekako orni na saradnju sa istim u cilju rasvetljavanja događaja koji nikako nije usledio.
    Ne bi „gospoda“ advokati ni sada tražili njegovu ostavku da ih nije okuražio masovni građanski protest, te oni, u maniru kralja Ibija, evo, uzvikuju: A-ha, prvi smo se setili da tražimo ostavku malog Neše iz NBgd. Tzv gospodo, tzv advokati, džaba vam sve vaše izmišljotine i laži, batalite svoje providne i glupe, neinventivne spinove – niste ništa bolji od SNS botova-preletača.
    Usput, znate li onu Njegoševu: snižavah se ja na vaše uže, umalo se uže ne pretrže, otada smo viši prijatelji… Ne pomišljajte na grqađanske simpatije, ne zaslužujete ih, uostalom, deo vas, manji doduše, je deo korumpiranog i kriminalnog miljea kao i ova vlast, no, što ih svi ostali štitite i pravite se da je u vašim redovima sve u najboljem redu i sve pošteno, čini vas suodgovornim .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.