Advokatska komora Vojvodine protestovala zbog privođenja advokata i pisanja medija

Ostavite komentar


  1. On je mogao da im bude branilac u ranijim postupcima, a prilikom ovog hapšenja je običan građanin, dok mu ne daju novo pisano punomoćje ili punomoćje na zapisnik prilikom saslušanja. Nije bilo tu zakonske smetnje da bude priveden kao potencijani član kriminalne grupe.

  2. Aha, znaci braca su znala da ce biti uhapsena toga dana na tom mestu pa su unapred dogovorili advokata kao branioca. Pametno i Napredno. Ziveli

  3. Prvo nije kod sebe imao advokatsku legitimaciju, drugo mnogo su se ti naši advokati poistovetili sa advokatima mafije glume italijanske „consigliere“. Mnogi su čak odrasli sa krimosima ali nisu imali „petlju“ da se bave tim poslom pa su sebe videli na drugi način kroz advokatsku profesiju.
    I treće nije mu na leđima pisalo da je advokat kada je seo sa onim balvanima , mogao je to da uradi kod sebe u kancelariji.

  4. Kao lekar prijatno sam iznenadjena time sto se advokatska komora oglasila kada misli da je integritet profesije advokatske doveden u pitanje… makar i tabloidnim izvestavanjem o advokatu koji se zadesio dok su hapseni vec neki…
    Nasa lekarska to ne radi

  5. Advokati, advokatska komora! Drzava u drzavi. Prethodni komentari zavredjuju mnogo pozitivnih lajkova. Nazalost, zakoni i pravo je na sttani advokata koji su sebi izborili takav uzvisen status i tretman koji su imali nekada Grcki bogovi i Rimski senatori…..

  6. Da li on stiti svoje stranke na taj nacin kako njega stiti advokatska komora i mediji, advokat bez legitimacije, namestaljka ili ucena?

  7. Advokati veći kriminalci od mafijaša! Oni nemaju ni časti ni morala.Samo misle na korist.A ova braća ološi izabrali baš „Galeriju“ za sastanak sa advokatom. Ništa to nije slučajno!

  8. Nikada nisam bio, a i nemam nameru da postanem, bolećiv prema gangsterskim advokatima. A i hapšenje je deo predizborne predstave za SNS tupadžije. Sve će to Dolovac da oslobađa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.