Adžić Vukičević: Možda ćemo morati da primimo i četvrtu dozu vakcine u februaru

Ostavite komentar


  1. Očigledno je da se „vakcine“ tek ispituju u hodu, ko želi da bude deo eksperimenta – niko mu ne brani.

  2. Samo zato sto su testovi na kojima pise covid 19 vec 2017podeljeni po drzavama.svakom treba biti jasno.

  3. Sezona jesen zima nova vakcina vec u ponudi.Za sezonu prolece i leto postarace se vec neko.Idemo cetvrta doza.Sta je sa preporukama SZZ i ostalim preporukama da li one ne vaze u Srbiji ili smo mi u istrazivanjima dalje otisli.?

  4. Pokušava da bude glasnogovornica elite.., da postane deo Rokfeler fondacije (ali teško dok je Kon živ) i da „odglumi genijalnu“ pamet koje nema…Doktorka,, eto vam sve doze do 2025.,kao retko ko, uspevate da podelite narod i skoro savršeno objasnite „evoluciju“ medicine.., ali nije do vas, biće ipak-„džaba ste krečili“!

  5. Zapamtiti ime ove doktorke pa kad se zavrsi ova korona uraditi: ako je bila u pravu za vakcine nagraditi je povecati joj platu, a ako je ulivala strah i sirila dezinformacije uzeti joj diplomu i kazniti je zatvorom i vakcinisati je svim vakcinama. Za ostale savete zapratite me!!!!

  6. Sve ovo je deo PLANA koji je pripremljen pre mnogo godina! Sada mozete da vidite zasto se Bil Gates povukao iz Microsoft-a i poseduje deonice u vise velikih farmaceutskih korporacija, ukljucujuci Biontech, koja radi zajedno sa Pfizerom.

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras oko 19 sati počeo protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.