Agencija proverava odakle Nikolićima novac za gradnju crkve

Ostavite komentar


  1. I majka crkva je mogla da saceka sve izvestaje pa da tek onda deli ordenje i priznanja.
    A da su pametni,trebali su zajedno da odluce da podignu neku vazniju zaduzbinu,pod uslovom da stvarno imaju novac,da to nije iznuda ili narodski:reket..Crkava imamo previse,ali nam fale skole,domovi za stare,bolnice,vrtici…Ili se prezident sa takvim poklonom ne bi osecao kao da je nasledio Nemanjice?!

  2. Ali zato se dzamije ruse bez pardona i to dan prije pocetka Ramazana! Srbija je osudjena na propast jer sreca nije u nesreci drugog.

  3. Dragica Nikolic jamila 10 milona eura pod izgovorom da nije ona nego njena fondacija. Novinar ne treba da se usteze da neupucenima objasni korupcionasku semu. Velika vecina obicnog sveta se uplasi vlastite neukosti kad cuje izraz ““javna nabavka““ i odmah prestaje da dalje razmislja. A stvar je prosta: privatni preduzimac zacepio svoju cenu, Toma namignuo. podredjeni drzavni sluzbenik isplatio preduzimaca parama gradjana a preduzimac se zahvalijo Dragicinom fondu odgovarajucim procentom.

  4. И би чудо у Бајчетини, и оно би у записаном.
    Ово библијско Богонадахнуће може се догодити само у Небеској Србији !!!
    И зато је ово велики дан и празник за Небеску Србију.
    А земаљска? Е она мора да пати, да би задобила ово царство Небеско.
    Јевањђеље по Томи путокасцу.
    Изречено ; За оне који тек долазе иза њега.

  5. Smanjili plate i penzije, oteli narodu, pa sagradili sebi mauzolej, Tadž Mahal na srpski način.

  6. Znaci SV velikomučenica Dragojla i velikomucenik Tom stiroporni,
    slava Sveta fondacija .

  7. Toma je 1996 uhvacen u kradji struje,a sada gradi crkvu pokajnicu,dali je u medjuvremenu jos nesto maznuo ne znam,ali ovolike pare za kratko vreme je nemoguce posteno zaraditi.

  8. Čudi me da Toma nije podigao manastir na Kosovu koga su mu puna usta već pred kućnim pragom da se ne umara nedeljom.Od narodnih para je sazidao sebi zadužbinu i ne sramoti se da na ulaz postavi svoj lik.

  9. Siguran sam da je deo moje otete penzije otišao u tu crkvu i za svečani ručak nikolićeve porodice i njihovih popova

  10. Тома-диплома држао говор у САНУ,тома-диплома држао говор на Универзитету!

  11. Mafija na delu! a cela nača država je izgrađena na mafijaškim odnosima pošto se tako najlakše dolazi do novca, tj pljačke Naroda. Pitam se samo šta je ovaj lik za svog mansdata uradio veliko i korisno za ovaj Narod? Najviče je uradio za sebe i svoj džep a i za svoje ukućane. Nažalost, tako funkcioniše ova država.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.