Agencija za borbu protiv korupcije: Nema osnova za pokretanje postupka protiv Malog

Ostavite komentar


  1. Ma jok, priznace javno da dobijaju poslove a lavovski deo vracaju ispod zita….Da su bar jedini…

  2. posto su vec navukli ludacke kosulje gradjanima Srbije, ovi sad vezuju rukave na ledjima. Nemam bolju sliku za poredjenje. Hvala vam sto ne cenzurisete.

  3. Mišković osuđen što je nagovorio sina na utaju poreza, a ovaj nije namestio bratu poslove e to je okej. Drugo je sin.

  4. Ovo je još jedan skandal koji nam priređuje Agencija za borbu protiv korupcije. To je po onome kako ona postupa Agencija za podršku korupcije AV&Co!

  5. Ništa ovo nije problem, neka, sve je u redu. Problem će biti ako im nakon što odu sa vlasti ne bude oduzeta SVA imovina uključujući i imovinu sa njima povezanih lica.

  6. Kroz koju godinu kada dodje na vlast neki mladi covek sve ove cemo videti u zabeli a njihovu imovinu delice soromasni i bolesni jedva cekam e to ce biti jska,zdrava Srbija

Ostavite komentar


Društvo

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju 10

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju

Urirnarne infekcije jedan su od čestih razloga zbog kojih se javljamo lekaru, naročito leti. Učestalo mokrenje, bol, peckanje prilikom mokrenja, urin neprijatnog mirisa, mutan ili tamno prebojen, bol u donjem delu stomaka, krv u urinu, povišena temperatura najčešći su znakovi koji prate urinarne infekcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.