Agresivne onlajn rasprave podstiču podele u društvu

Ostavite komentar


  1. “Agresivne onlajn rasprave” je teško kontrolisati, al’ zašto „Danas“ na svom sajtu/portalu do/pušta takve rasprave i pljuvačine (1) prema svojim autorima (Snežani Čongradin, Jeleni Diković, Zlatku Pakoviću, Alekseju Kišjuhasu…), ali i (2) u komentarima čitalaca, pa i (3) u reakcijama raznih dodikovskih savetnika? Ili kontrolisati sadržaje ili ukinuti komentare čitalaca, trećeg nema!

  2. Upravo su kolumne i tekstovi S. Congradin primer za vrlo agresivno, subjektivno, licemerno, prepuno duplih standarda i srbofobno pisanje koje izaziva i produbljuju podele i mzrnju. Moze ona o sebi da fantazira da je na nekakvoj misiji ali njeno pisanje je prepuno mrznje, veoma cesto se spusta na nivo botovanja narocito kada poziva na priznanje albanske naci-mafijaske tvorevine na Kosovu ili u nekom od pedesetak pamfleta u vezi brace Bitici.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.