Aida Ćorović pravosnažno osuđena zbog gađanja murala Ratka Mladića jajima

Ostavite komentar


  1. Sudi joj onaj,preko sv
    ojih seiza,koji je menj
    ao 100 muslimana za
    jednog „branitelja srp
    skog“.Kakvu presudu
    da iščekuje od takvo
    g kadije?A što je na
    zidu mural RATNOG
    ZLOČINCA,NJEGOV
    SUD,uopšte ne uvaža
    va.Sramno….

  2. Pa da li ste vi normalni?
    Ljudi bre nije ovo 1993 već 2023…
    Odvaliće žena državu,čitaj budžet ….
    Kao što za nas neki general Zelenih beretki ili HVO nije junak, već zločinac, shvatimo da bam ruke nisu čiste bili 1990- 1999.Nigde časti,mnogo kriminala,ubistava civila i svačeg je bilo na sve 3 strane u BIH…ne pravimo se ćoravi i blesavi.Nije lepo nikoga vređati.A mural mladića jeste uvreda.Nije on naš vojvoda iz I sv. rata, već lice optuženo za najgore zločine….

  3. Aida je aktivistkinja za uzor, njen herojski čin treba nagraditi. Postojanje Mladićevog murala je sramotno pljuvanje ovog režima na sam srpski narod krunisana ovom sramnom odlukom suda.

  4. Раја ћути, сви су уплашени и сви гледају у небо. Ратко Младић је правоснажно осуђени ратни злочинац, свиђало се то некима или не, то је чињеница. Питање је зашто су Београђани, перјанице српске “ културе и цивилизације “ којих има још око 30 % у граду нису разбуцали ту срамоту ? А наводно су сви за слободу ? Прошло време, вучић је све срозао, направио свињац од државе.

  5. I treba da plati. Samo Srbi nemaju prava da veličaju svoje ratne heroje. Svaka čast za presudu. A takve ličnosti koje imaju agende neka odu u Zagreb ili Sarajevo pa neka gađaju one koji su doprineli raspadu Jugoslavije. Predivna vest za danas.

  6. A za šta će konkretno da tuži Državu? Gospođa aktivistkinja nekako vrši aktivizam selektivno, nikako da ode da gađa murale u okolišu, a ima ih, već se nekako navadila samo u Srbiji.

  7. Аида Ћоровић је званично кажњена због гађања зида и вређања полицајца. Милан Радојичић, вођа оружане побуне, у којој су четири човека изгубила животе, се безбрижно шврћка по својој вили на Дедињу.

  8. Citam komentare pa se vracam da vidim da li su to srpske novine. Nama neprijatelji ne trebaju, sami sebi smo dovoljni.

  9. Sudija koj brani ratnog zlocinca treba da ide na sud. a gospodji koja je bacila jaja na mural
    ratnog zlocinca treba da postane pocasna gradjanka grada Beograda!!!!

  10. Aida, čestitam na hrabrosti, istrajte! Stidim se Šešelja, Mladića i sličnih sunarodnika. I sudija koji vas osude.

  11. A da je neki srbin gadjao mural nekog islamiste aida bi mu odrala kozu. Ako ti ne odgovara ova drzava sirok je svet .adio aida

  12. To što ste gađali mural odobravam.Znaju se ratni zločinci.
    Međutim,dići ću obe ruke kada bude zasula jajima ploču Aćim efendiji u centru NP.

  13. Ćorović da ima isti aršin prema svim stranama u bivšoj SFRJ i da je prvo najbližeg sebi geografski udaljenom, „počastila“ kao generala Ratka, pa da joj poverujemo da je ono što nam potura ali nije…

  14. Свако ко се буса у груди за „људска права-злочини-шовинизам-расизам“, морао би да прво почисти своје двориште. Г’ђи Аиди за почетак препоручујем њен Нови Пазар!

  15. Требала је добити пет година робије да мало смири страсти

  16. dno dno dna, ,,sljam,, sta drugo reci nego ,,sljam,, ovo je dno sudstva dno ovde se ,,sudstvo,, dajte ime tog lika koji je doneo ovakvu presudu i svih ostalih koji su je icinili potvrdjenom dajte, neka nihove komsije znaju ko su im susedi ovde oni svi u lancu stite , ratnog zlocinca,, to je neshvatljovo..sud stiti naslukan lik xlocinca ..on se sa tim ponosi,, ovo nema nigde u svetu da neki sud ,, stiti zlocinca,, samo u tom sudu gde sede ovi ,,takozvani delioci pravde,..a sto se tice , policajaca i ona sama kaze da se njoj niko nije predstavio sa je policajac ..stoga ovo je trebalo odbaciti a kazniti onog koji je ovo i po cijem naredjenju uradio….sve u svemu podrska ovoj zeni.

  17. A sta je u gradu sa krcatim ulicama nepropisno parkiranih automobila, bacanjem pikavaca i kerecih izmeta??

  18. Ovi što se kriju iza nadimaka Srbi nisu sigurno. Njihovi preci se sada prevrću u grobovima ili možda grešim. To su ipak potomci komunjara koji su posle 1945. pobili preko 60000 Srba ( svojih klasnih i ideoloških „neprijatelja“).

  19. Ako sada stanete u odbranu Aide, onda cete sutra morati da cutite i gledate kako se unistavaju table Djindjica, Pasica, Kralja Aleksandra, spomenik zahvalnosti Francuskoj…
    I posle cete optuzivati druge za uvodjenje nasilja u kodeks ponasanja ovog drustva..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.