Aida Ćorović: U društvu gde je nasilje konstanta, doživotna kazna za silovanje neće ništa promeniti

Ostavite komentar


  1. Možda da malo više komentariše Novi Pazar, gde je muškarcima i ženama zabranjeno da se zajedno kupaju u bazenu. Lično zvao i proverio, kažu da je kod njih tako uobičajeno.

  2. Ne postoji femicid već homecide.
    Žena je čovečica i naziva se Homo sapiens kao i muškarac. Aida, idite u Iran i propagirajte šta god vam volja.Ostavite nas na miru. Teranjem mak na konac , ispašće da je žena koja je nagovorila ljubavnika da ubiju njenog muža i zabetoniraju ga u bure i ostave u plakar, eto, takođe žrtva. Atomsko sklonište je kroz pesmu V….a manipulacija objasnilo kako svet funkcioniše od svog nastanka. I to vam je to.

  3. Vlast koje probleme rešava povećanjem kazni pokušava da smanji svoju odgovornost i udeo u rastućem nasilju.
    Dvanaest godina ova vlast propagira agresiju, otimačinu i bezakonje kao dopustiv, čak poželjan, oblik ponašanja.

  4. Drustvo u kojem ti vazis za supervizora svega i svacega a pritom zivis od toga kao da si Norvezanks je propalo.

  5. Jao pazi ove! Gospodjo da li vi citate svetsku štampu?! Pa šta da amerikanci i ostali da kažu, koji sebe nazivaju zakletim demokratama, gde su sva prava dozvoljena, koliko tamo ima nasilja?! Ova nas predstavi kao da de svaki dan na ulici mlatimo kao huligani!

  6. Građane Srbije uopšte ne interesuje njeno mišljenje koje je apsolutno destruktivno.

  7. Чудни осврти, спомиње се чак и Homo sapiens, убиства жена у осталом свету, базен за купање који забрањује мушкарцима и женама да га заједно користе, a la Raisi и остала банда љубитеља жена, невероватно. У сред Србије, предлог базен затворити, коме смета ено му Ирана и Сауди Арабије. Изгледа да се нисмо још ослободили османлија. У Србији највише су жене страдале управо од мужева. Да ли би строжији закон побољшао, повећао сигурност жена не знам, вероватно је да би се нешто променило у главама људи, али вероватнији би успех био већи када би држава, правосуђе држали већ постојећих закона, на жалост знамо да се закона у Србији ни пијани без плота не држе. Колико се сећам, Оскар-вучић је рекао да он не би ништа имао против смртне казне, али опасна тема.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.