AJB: Širenje kineskog uticaja u Srbiji tokom pandemije

Ostavite komentar


  1. Big brother is watching you!! Na ulice i glasajte protiv ugrožavanja privatne sfere i totalne kontrole!! Ko se sa Kinezima mnogo druži, neće biti dobro za razvoj demokratije!

  2. Ako ste čite braćo Krivokapići, Bastaći, Lutivci i ostali podno Cetinja sa sedištem na Vračaru, zašto ste zabrinuti. Ako ne radite ništa naopako ili neko zlo majčici Srbiji, čemu panika. Ako nešto petljate a izgleda da petljate onda Bam je došao kraj, kako reče Ivica Dačić.

  3. „1984“ je uveliko ovde, na dobrovoljnoj bazi – kroz društvene mreže. Od toga šta ste učili, gde ste bili, s kim… Debelo smo u svemu tome.

  4. Ja sam bio u Sangaju 25 mil. stanovnika kriminal nula.Sve zahvaljujuci tim kamerama.Posten covek nema sta da se boji.

    1. U Šangaju kriminal nula? U kom si to Šangaju bio, onom u Batajnici? Aaa tako može, sve radikalske jajare.

  5. Nemam čega da se plašim i ako neko kontrolise gđe idem i šta radim mi ne smeta, ali me ljuti. Sve vise mi ne dostaje mirna i sigurna Jugoslavija a sve vise se plašim paranoične Srbije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.