Ajmo Ljudi: Aplauzi za Tadića i sedenje u hodniku

Ostavite komentar


  1. Prijatelju bio si pokazao se ….Ćao…daleko ti lepa kuća…..isto i sa Djilasom…..još samo ovog da ispratimo i nek dodju “ neki novi klinci“

  2. Šta bi dr Žujovicu da uđe u koaliciju sa prevsziđenim politicarima

  3. Šta je očekivao Boris Tadic . Obrukao se kao nikada . Najbolje bi mu bilo da se uopšte nije pojavljivao u politici posle prestanka mandata predsednika Republike Srbije. Uživaj čoveče u beneficijama , posveti se porodici , prirodi jer tvije vreme je prošlost.

  4. Šteta za dr Žujovica moralna i intelektualna gromada a nije poslanik za razliku od silnog smeća.

  5. Borisi Tadiću njemu bliski ljudi neće da kažu istinu, a on sam ne vidi izgleda.

  6. Milo
    04. aprila 2022. u 17.43

    Doktorima nije mesto u politici. Kao ni popovima.

    …Ali zato jeste doktorima sa lažnim doktoratima…?…u Srbiji je na vlasti društveni talog…sramota je dokle smo stigli…ali ok, bar od ovoga ne može gore…

  7. Cudicemo se kada se jednog lepog dana otvore DB dosijei.
    Svi smo u zabludi 30 godina.
    Zato svi cute.

  8. Kad bi Vucic imao 1 posto Tadiceve kulture i ljudkosti,glasao bih za njega.Tadiceva politika za mene nije bila ista kao Djindjiceva,ali je za Vucica bio gospodin covek koji nas je pomirio sa svim komsijama,a cije rezultate Radikal u pizami pripisuje sebi.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.