AKB: Zahtevamo hitnu smenu Ministra policije i Republičkog javnog tužioca

Ostavite komentar


  1. Osuđujem napad na još jednog advokata i nadam se da će policija pronaći počinioce. Gospodo advokati ja samo znam da pre dvadeset i trideset godina advokati nisu ginuli na ovakav način, šta ste to promenili u svojoj profesiji pa ste skoro svakodnevna meta? Ono što ja znam je da pređašnji advokati nisu uvek hteli ni po službenoj dužnosti da brane određene osumnjičene, pa Vi malo razmislite

  2. Osudjujem napad na advokatsku kancelariju, napade na advokate i sve druge napade koji za posledicu imaju najteza dela , ugrozenu bezbednost ili stetu na imovini. Jednom recju osudjujem svako krivicno delo. Vi imate pravo da isticete probleme sa kojima se suocavate, da na njih skrecete paznju, ali i sami dobro znate da postoje i druga zanimanja, i ljudi koji obavljaju poslove uz jos vece bezbednosne rizike. Zato nemojte traziti smenu, vec uputite podrsku radi vece bezbednosti za sve gradjane.

  3. Svaki napadac treba da odgovara. Ali ovde je izgleda akcenat na necem drugom, a to je da se iskoristi prilika da se prelozi smena. Ocigledno neki drugi interesi.

  4. Стварно ми није јасно како су државни функционери одговорни за појединачне случајеве. Они, сигурно, нису ни чули за адвоката Наду Милосављевић. Ако би ови захтеви „прошли“, ништа се не би променило: ни нови руководиоци неће непосредно одговарати за конкретне догађаје. Криминала је увек било и биће га, а они брину о укупном стању у овој области.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.