„Ako je teroristički akt, što ga niste sprečili? Znaju oni šta je“: Božo Prelević o napadu ispred ambasade Izraela

Ostavite komentar


  1. Vau, ako je teroristički akt, zašto ga niste sprečili pita Prelević? Pa da kažemo da je teroristički akt sprečen, jer terorista nije ispunio cilj a likvidiran je. Ali ko sam ja da objašnjavam ovom „ekspertu“ za bezbednost bilo šta.

  2. Svako ko smatra da ovo nije teroristicki cin taj treba da se zapita o svom zdravlju!

  3. Koja zemlja je uspela da se izbori sa terorizmom – ni jedna, vi biste mogli ajde dosta vise tog pametovanja

  4. te pameti. Ovo je očigledno, ali Srbi sa flašom ispred STR veruju u RTS.

  5. Božo brani London i Pariz, mesta gde su se desili razni teroristički napadi, a napada Beograd gde se desio samo ovaj ispred izraelske ambasade.

  6. Sve nam fino covek isprica. Svaka na svom mestu. Pametnom dovoljno.

  7. Tako analizirajući šta je terorizam, ubiše Đinđića i gardiste…..?

  8. Ovo je Panda 2.0. Za decu koja ne znaju sta je Panda, neka traze na internetu

  9. Ne vidim kako je napad samostrelom na pripadnika obezbeđenja teroristički napad. Od kad je nazovi država Izrael priznala nezavisno Kosovo trebalo je prekinuti svaki diplomatski odnos sa Izraelom, proglasiti sve pripadnike vladajuće oligarhije u Izraelu državnim neprijateljima. Nemojte da me shvatite pogrešno, nemam ja ništa protiv izraelskog naroda koji glasa protiv te oligarhije, već protiv onih koji glasaju za i predvode tu genocidnu nacističku mašineriju koja uspešno završava operaciju genocida koja je počela pre više od 70 godina. Jednostavno prezirem naciste bez obzira kojoj veri, verskoj sekti ili narodu pripadaju. Niko od njih nije bio meta tako da nema razloga to nazvati terorizmom. Borbom za slobodu i pravdu možda, ali nikako terorizmom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.