Ako ne želiš da budeš poslušnik vlasti, onda si neprijatelj koga treba uništiti: Igor Božić povodom 9. rođendana TV N1

Ostavite komentar


  1. Srecan rodjendan profesionalna televizijo,jedino svetlo na kraju tunela u neuredjenoj pravnoj drzavi Srbiji.Srecan sam sto postojite i sto uvek mogu da saznam sta se desava u jadnoj,neuredjenoj pravnoj drzavi.Svi koji zele da Vas sprece da profesionalno obavljate svoj posao su dno dna kao i televizije kojima smetate, bi trebale od Vas da uce kako profesionalno da emituju svoj program.Postuju Vas i gledaju pismeni,obrazovani i oni kojima je stalo da budu profesionalno obavesteni a ovi drugi se nadam da ce se promeniti.Srecan rodjendan!!!!!

  2. Meni je zabavno, kako Vučić reklamira N1 nakon svakog obračanja novinarima! Svaki put ima za novinarku N1 neku glupu primedbu, a i to je reklama!:)

  3. Iskrene čestitke i na
    jbolje želje,da N1 nas
    tavi emitovanje prog
    rama ,kome je istina
    zvezda vodilja.Ovaj re
    žim je najveći neprij
    atelj slobode i istine i sve će učiniti da od
    Srbije učini fašističku
    enklavu u Evropi.Ako
    ne spasimo slobodne
    medije ,Srbiji i njen
    im gradjanima nema
    spasa.

  4. Da. Ako želiš da budeš u javnoj sferi. I težiš da kada se sve promeni ti budeš taj instrument gonjenja. Mi ostali ćemo kao i do sada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.