Aktivista Milan Vujić pušten na kućno lečenje, dobija preteće i uvredljive poruke

Ostavite komentar


  1. Sve je to lepo, samo, ovi što mu šalju te poruke, njih sve treba da evidentira, i te spidkove javno drži na više mesta na internetu, pa da im se danas, sutra plati. Cjelovom u čelo ladno, prema zaslugama.

    1. Kao i vas iz pete kolone nadsm se da ce vas voditi i izloziti na Terazijama sa natpisima mi smo auto fasisti i mrzimo Srbe o Srbiju.Sramota je za list Danas da objavljuje i podrzava fadusticke komentare ovog fasistickog govneta,a sto mnogo govoro o vama i ko vam uredjuje auto sovinisticki porzal.

      1. Dejane, nepismen si, pravi bot. Podrška Milanu Vujiću i za normalnu građansku Srbiju!

      2. Tvoj komentar je rekao sve o tebi. bije ;udo sto nisi primetio da si ti taj fa[ista

    2. Da niste i Vi jedan od „mladih aktivista“?! Ovaj je već dobio, kako rekoste „cjelov u čelo ladno“ pa Vam savetujem da čuvate svoje čelo a ne da se bavite tudjim zaslugama. Kako se ono kaže, svako će dobiti ono što zaslužuje.

    1. Veselniče, pa ljudi imaju pravo da vole i mrze… neko mrzi oca, neka kći majku… komšije se mrze… Pa što ja kao Srbin ne bih mogao da mrzima nekog Srbina ubicu, lopova, nečoveka…
      Što se ti buniš? Da ne pripadaš možda ovima koje sam pomenuo?

  2. Nastavak vec vidjenog. I sta ce biti sa napadacem? Isto sto i sa napadacem na Borka Stefanovica. Bice ovakvih scena jos sve vise i vise.

  3. Šta je ovo! Od kad peta kolona i secesionisti postadoše ljubimci Danas-a i njihovih urednika!? Zar je Danas zagovornik secesionizma, raspada i uništenja Srbije i njenih državlhana!? Ne mogu da verujem! Zaman, aman šta nam se to događa!?

    1. Zaman, aman, udahni pa se saberi (a moš’ se i prekrtiš): od vas patriJota velikosrBskih nema gnusnijih primeraka – ako je tebi normalno prebiti nekog samo zato jer je primetio da u (fol) manjinskoj stranci drežde Srbi, onda treba da se podvrgneš terapiji. Ili terapeutu.

  4. Ovaj „mladi aktivista“, koliko mi se čini, ima dosta putera na glavi bez obzira što neko pokušava, od njega, da napravi nevinu žrtvu pobesnelih nacionalista. Kao prvo „prelomi lobanje“ su mu volšebno zarasli pa je upućen na kućno lečenje odakle nastavlja da kokodače. Da li on ono, pre neki dan, reče da je „svaki Srbin žrtva Vučićevog režima“. Nadam se da je, „mladi aktivista“, konačno shvatio da postoje i oni koji se tako ne osećaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.