Aktivista ostao bez posla zbog politike

  *Pravi motiv za otkaz postaje jasniji kada se uzme u obzir činjenica da je prosvetni inspektor koji je pokrenuo postupak, izvesni Zoran Rakić - donator kampanji SNS u 2017. u opštini Kula
Donator u kampanji SNS uticao na davanje otkaza učesniku aprilskih protesta 2017. godine, saopštio Studentski pokret Novi Sad

Ostavite komentar


  1. Radnim sporovima ne treba davati kontekst koji im ne priliči. Ne može se svaki otkaz tumačiti na politički način. Onaj ko je dobio otkaz uvek može pravdu da potraži na sudu. Tako se rešavaju radni sporovi u civilizovanim zemljama a ne preko medija uz galamu i etiketiranje.

    1. Gospodji Jeleni od sveg srca želim traženje pravde na sudu u vezi sa radnim sporom, u nasoj civilizovanoj drzavi 🙂

  2. Auu Pa u Srbiji gore nego za vreme Tita?..svi moraju da budu u sns sekti??..Pricaju mi moji da su pokrali toliko da ne moze ni da se napise cifra…dno!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.