Napadnut Predrag Voštinić: Pokušali da ga izguraju s puta pa se vratili da ga obore

Ostavite komentar


  1. Naravno da napad nije bio slučajan. Sve napada naređuje i svim napadima koordinira aleksandar vučić lično.
    Javna je tajna da je on, kao miloševićev ministar za informisanje, bio upućen u sve detalje ubistva Slavka Ćuruvije, uključujući i u to ko je ubica, kao i da je znao i kada će biti ubijen Zoran Đinđić i ko je ubica…, i da ne ređam dalje, a ima još.

  2. nista samo nešto za pojas pa zna se zasta to sluzi, ovo se nikada nikada nije dešavalo u ovoj zemlji, eto počelo je atak na ljudski život..ovo je fašizam. fašizam.. istrajtena tome da se vidi ko su ti, policiji samo pohvale..jel su ovi već od sudije dobili ćeliju je su li ??.

  3. Da li će ikada da mu se objavi slika i pokaže narodu ko to ubija po Srbiji,neće se ništa objaviti niti će se znati ime i prezime jer je to vladajuća sekta u pitanju.
    Zato kad jedan nastrada tada će se možda reći ime dotle se oni igraju našim bogme i svojom životima pa i šire.Ovo neće se još dugo trpeti to treba da znaju ,
    Ovo je Srbija Očekujte to.

  4. na potezu je policija…predmet ce verovatno, ako uopste bude predat na dalji postupak, zavrsiti kod sudije za prekrsaje…Uostalom ako i stigne do tuzilasttva , kad je Kraljevo u pitanju, plasim se da ce zavrsiti kao optu\nica za bahanalije sa Palmom…

  5. Tražiti od tužilaštva da to bude okarakterisano kao pokušaj ubistva i naravno da se objave imena članova te hrabre ekipe bitangi. Garantovano „nemaju“ veze sa SNS. Evo neka predsedni ide na poligraf.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.