Aktivista PSG-a napadnut u Pećincima

Ostavite komentar


  1. Botovi ako ne znate šta je fašizam pročitajte negde a nemojte ga podržavati kao što činite.Evo ovako su i Hitlerove horde maltretirale neistomišljenike tridesetih godina prošlog veka, kasnije ih i ubijali.Ni sanjao nisam da ću videti fašizam na delu u mojoj Srbiji.

  2. Kako vas nije sramota da lazete,ajmo ovako sta ako ste namestili da vasi iz stranke PSG navodno napdnu vaseg clana stranke.Pa onda imate izgovor da je u Pecincima bio predsednik pa je mozda zato?A zasto niste komentarisali napad Drevi na novinare nego podrazvali,zasto niste to osudili?Tako da ste vec procitani i ispali ste najveci sljam i ne znam koju vise titulu dodam osim kralja najveceg otpada.

  3. Veoma providno aopštenje, postalo je popularno da kada neko nema podršku u nekoj sredini odmah njeni članovi „budu napadnuti“, organizuju „svoje prebijanje, a onda poviču napali su nas iz vladajuće stranke. Dokle više………

  4. Evo jos jedne lazi u nizu od PSG Sase Jankovic, pa valjda taj njihov navodni clan ima svoje ime i prezime. Oni se obrate javnosti sa sturim saopstenjem da je njihov clan napadnut, eto znaju da se napadaci iz Beograda i Novog Sada.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 9

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.