(VIDEO) Aktivista sa Kablara na protestu: Premijerka odlučila da „ukrade još malo novca preko izgradnje vidikovca“

Ostavite komentar


  1. Ma u pravu si ti…i da trazis da se srusi onaj vidikovac u kanjonu Kolorada u Americi jer i on narusava okruzenje…steta samo sto si govorio pred 30-ak ljudi, ne razumeju te a mozda nisu znali da ces ti govoriti pa bi doslo sigurno vise njih

  2. Kuvekalović bi da nas vrati u praistoriju. Da li Kuvekalović vozi auto ili jaše mazgu? Ili pak ne koristi mobilni telefon već se dopisuje pismima kao u 19 veku? Švajcarska i Austrija su napravile turističke destinacije od njihovih Kablara, a samo se u Srbiji od ovakvih kao Kuvekalović vodi destrukcija.

  3. Decko nemas osnovno vaspitanje,tako se ne obraca premijerki zemlje,a hoces da nas ubedis da ti znas bolje sta odgovara mestanima koji su ova ulaganja srecni docekali,takvi kao ti i bagra oko nepismenog Cute nema sanse da nam vredjate inteligenciju.

  4. Stvarno sramota cime se sve sluze na ovim vise nego smesnim protestima gde jedva dolazi sacica ljudi koji su mahom stranacki aktivisti ili placeni statisti.

  5. U pravu su ovi što kažu da se vidikovci prave svuda u Evropi. Samo se do njih nedolazi automobilima već se pešeči po par stotina metra, ili ima specijalno vozilo koje prevozi posetioce od parkinga do vrha. Normalno naplaćuje se parking za auto, a i prevoz do vrha. I što je najvažnije sve to pripada lokalnoj samoupravi i oni kasiraju novac koji se upotrebljava za razvitak tog kraja. Kod nas se novac sliva u Beograd pa se onda deli onima koji su najposlušniji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.