Aktivista SNS zaposlen u gradskoj opštini Rakovica

Jedan od aktera incidenta sa kapetanom Vojske Srbije na Fejsbuku naveo gde radi

Ostavite komentar


  1. Proverite koliko je zaposleno sns aktvista u Dunav osiguranju nedavno. Ni oni ne znaju na kom radnom mestu su zaposleni…

  2. Проверити дали је био на вратима капетана у време радног времена

  3. Bas bih voleo da znam na kom radnom mestu je zaposlen ovaj mladi AV FASISTA.Docice i on na red, kad padne njegov SIZOFRENI VODJA.

  4. Jel, a onaj sto je prodavao brasno pred prosle izbore, otvarao pakete i u kesama delio kako je kome i koliko hteo, pa i on je zaposlen u opštini Rakovica. Ispitajte malo, saznace za to i AV.

    1. Užasan momak sa Petlovog brda, bivši konzument narkotika zaposlen u kancelariji za mlade opštine Rakovica. Celokupna porodica Glišić je opštepoznata na Petlovom brdu kao disfunkcionalna.

  5. Svaka čast neka bude u stalnom radnom odnosu . Sta treba da ide u i ostranstvo. Neka je čoveku sa srećom.

  6. Ne moze ziv covek da poveruje kakav intelektualni potencijal cuci u ljudima koji su nosioci vlasti u toj opstini.Kad otvore usta,nije ti dobro.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.