Albahari u Jasenovcu: Moramo stati na put antisemitizmu i delovanju terorističkih organizacija

Ostavite komentar


  1. Za svadju je potrebno bar DVOJE! Zasto su Izraelci gradili na Zapadnoj obali, koja pripada Palestini? Zasto su rusili arapske kuce u istocnom Jerusalimu i naseljavali se? Da li su prema Palestincima sprovodili aparthejd? Izjednacavati Hamas i Palestince, isto je kao i sve nas poistovecivati da politikom Velike Srbije. Zlocini NEMAJU opravdanje. Nevine zrtve su LJUDI, a ne Jevreji, Palestinci, Hrvati ili Srbi… Zato svako ko misli svojom glavom PATI gledajuci kako ostracene „patriote“ namerno nece da pristanu na MIRNA resenja, ne samo u Izraelu, vec i u Ukrajini, na Kosovu ili Jemenu… Oni lepo i bogato od svog „patriotizma“ zive, dok posledice trpe NEVINI!

  2. Svi potomci ubica iz Jasenovca su prokleti, a ubice su preuzele grehove ubijenih. Da li mislite da postoji posebno hrišćanski (prvoslavni, katolički i protestantski), judejski, muslimanski i budistički raj ili pakao. Da li ubice i fratri iz Jasenovca misle da se Isus Hrist raduje njihovim zločinima? Zločinima iz koncentracionih logora su poremećeni kosmički zakoni. Ravnoteža će se uspostaviti u svakom slučaju, pa i bez delovanja ljudi.

  3. Da, treba stati na put antisemitizmu. Počnite od Moše Dajana. Oterali ste ljude iz njihove zemlje i sada kažete da su oni teroristi. Ako ima Boga bio bi red da vas kazni. Radite Palestincima isto ono što su Nemci radili vama.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 7

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.