Albanac osumnjičen za dron tražio politički azil u Hrvatskoj

Ostavite komentar


  1. Pardon, jedna ispravka: … "posle čega je došlo do sukoba navijača na terenu, a utakmica je prekinuta" nije istina, nego " navijači su upali na teren i tukli Albanske fudbalere, zbog cega je utakmica i prekinuta a kasnije registrovana u korist Albanske reprezentacije". Tek da se zna …

  2. A, što je on uopšte uhapšen?
    Koji je on zločin izvršio?
    Pozivam na demonstracije za njegovo oslobođenje!

  3. U vesti ne postoji, zasto je raspisana poternica, odn. koje je krivicno delo pocinio Morina. Da li je povreda vazdusnog prostora u pitanju ili upravljanje letelicom bez dozvole? Setimo se, da je albanskim navijacima, bilo uskraceno gostoprimstvo u Srbiji, sto je nasa velika bruka. To se nigde ne dogadja, osim u Srbiji. Gde je ona Srbija, koja je rado primala goste iz celog sveta?

  4. @ Doni. Kada već neko daje sebi za pravo da vrši ispravketeksta i navodi vodu na svoju vodenicu što ne napisa da Morina neće biti izručen Srbiji jer ga direktno štiti "Razbijać" SFRJ i savetnik Bedžeta Pacolija bivši predsednik Hrvatske Stipe Mesić. Dakle vladari iz senke i multimilijarder u borbi protiv nezavisnog sudstva u Lijepoj Našoj.

  5. Cemu drama , kad je prica laganica. Opet predstava. Covek to nije mogao da uradi bez pomoci bar jednog Srbina. A i da jeste , kapa dole. Zatajili su nasi organi. Coveku treba skinuti kapu.

  6. Da se pogsetimo. Morina je sa vrha crkve Arhanđela Gavrila (Humska 26.) vinuo u nebo dron sa zastavom Sqiperije e Madhe a lično brat tadašnjeg i sadašnjeg premijera Edija Rame iz službene lože ga je preuzeo iznad stadiona u toj primopredaji upravljanja dron je naglo izgubio visinu i srpski reprezentativac Stefan Mitrović je uhvatio zastavu i počeo je da je cepa i gazi na to su svi albanski rgrači nasrnuli na njega i posle su uleteli navijači da ga brane i nastao je opšti haos.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.