Albanci u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Izuzetan tekst. Zahvalio bi se novinama DANAS i zamolio da isto ponove, samo što bi sada trebalo tretirati "CRNOGORCI U BEOGRADU", još jednom, izuzetan tekst.

  2. Više nego neobično da u priči o Albancima u Beogradu, umesto Dževada Prekazija, plasirate sliku Fahrudina Jusufija, koji nije Albanac, nego Goranac…
    Ili je možda Karaburma dalja, od interneta…

  3. Sad mi se odmotava da je moj skolski drug iz porodice Jasari imao stan u naselju Medakovic na zadnjem spratu..

  4. Jedan od pomenutih, Ali Taraku, živeo je u mojoj zgradi gde sam odrastao (na 1. od 4 sprata) na Novom Beogradu. Sjajan čovek, sećam se da je pravio fenomenalnu turšiju, koju smo povremeno žicali, iako su i moji pravili (ni blizu toliko dobru).

  5. Tekst ima dosta tacnih informscija. Zameram sto se o KiM govori kao da je nezavisna drzava, nekako kao da je to normalno. I mislim da bi ste tebali da istrazite i napisete tekst recimo Srbi u Tirani ili u Pristini. I molim vas budite isto ovako objektivni.

  6. Vi sto trazite tekst o Crnogorcima u Bgd-u, zaboravljate da ovde dominira stav da su Crnogorci Srbi!

    To obesmisljava vaz zahtev, zasto pisati o Srbima u Beogradu??

  7. Fahrudin Jusufi je Goranac. Nema potrebe da ga Albanci svojataju!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.