Aleksandar Jovanović Ćuta: Osnivamo pokret i izlazimo na beogradske izbore

Ostavite komentar


  1. Pa kako izlazis na beogradske izbore,a nisi podmetnut. Sa ekologijom kao temom?Pa ti si momak,opasna prevara.Da si izasao na republicke,jos bi razmisljao,ovako,ti si cista podmetacina za uzimanje glasova.Opozicijo ujedinjujte se,samo je to spas.

  2. Greška, Ćuto. Kakve veze imaju „Reke Stare planine“ sa Beogradskom vlašću?

    Za pokrete su izbori vreme za trgovinu, ne za kandidaturu. Daje se podrška kandidatima/partijama koji najviše obećaju, u skladu sa ciljevima Pokreta. Cilj je da ciljevi pokreta postanu „main stream“ što je više moguće, da dobiju što širu podršku, a nije cilj da pokret postane vlast.

    Kada pokret ide sam sa svojom platformom na izbore, onda postaje jedna od 150 partija i rizikuje da se platforma izgubi u totalnom izbornom porazu – koji je neizbežan. A onda je kalimerisanje i kukumavčenje o „izbornoj krađi“ beskorisno.

  3. Što se mene tiče, neka mu je sa srećom. Pored toliko stranaka i pokreta raznoraznih profila, jedna više ili manje, ne treba nikoga da brine. Odjednom je uskočio na političku scenu. Međutim, vidi se da je u nekim srednjim godinama, koje sigurno nije dočekao ekološkim aktivizmom. Može li neki novinar, koji ima imalo istraživačkih ambicija, da nam kaže kakve je škole pohađao, šta je po zanimanju, gde je do sada živeo, šta je radio, kako je zarađivo ’leba?

  4. Završiće kao i svi dosadašnji pokreti. Bez infrastrukture biće brzi krah

  5. Ma idi bre .Zar ti nijedan program postojecih stranaka ne odgovara pa ces i ti sad da se utrpavas. ILI ne znam?

  6. Bravo Ćuto. Vreme je da se u beograskom parlamentu čuje glas koji će voditi računa o životnoj sredini beograđana. Koji će insistirati na zaštiti Save i Dunava, vode i vazduha, zelenih površina. Ali i koji će imati sluha da da to ne koči razvoj beograda.

  7. MHE – KLISURA OPŠTINA ARILJE, 23.06. 2020.g .
    PRILIKOM POPLAVE NA GRADILIŠTU MHE-KLISURA NPRAVILA SE OGROMNA AKUMULACIJA VODE . OBALA MAGISTRALNOG PUTA ARILJE – IVANJIC M 21 NIJE IZDRŽALA, ODNELA PUT I ZATVOREN ZA SAOBRAĆAJ .
    NADLEŽNI IZ DVE OPSTINE U SAGLASNOSTI SA TADAŠNJOM MINISTARKOM ZATVARAJU PUT M 21 I SABRACAJ PREUSMERAVAJU NA NAŠ SEOSKI TRESNJEVICA- GRADINA- MILOVICI .
    ZA 3-4 DANA SAOBRAĆAJA I RAZMIMOILAZENA TERETNIH VOZILA PUT JE PRETVOREN U RUPE I HEPI KOCKICE !
    SADA 23.06. BICE GODINU DANA KAKO SE ŽALIMO I TRAŽIMO DA „BAHATI“ INVESTITOR MHE-KLISURA OTKLONI UČINJENU ŠTETU NA NASEM SEOSKOM PUTU DUŽINE 5km I ŠIRINE 3 m .
    ŽALILI SMO SE SVIM MOGUĆIM : 10 PUTA PREDSEDNIKU DRŽAVE , PREDSEDNICI VLADE ,MINISTRIMA , MEDIJIMA I NIKO NIŠTA !
    ZA IZBORE MORAMO TRAŽITI ONE KOJI ŽELE CELE GODINE DA SARAĐUJU SA SELJACIMA A NE PRED IZBORE I KADA SE BERU MALINE !

  8. Vreme je da i mi imamo zelenu stranku …ne verujem da će oni sad nešto ugroziti SNS ali kao i sa SPS 90 tih …mora od negde da se krene

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.