Aleksandar Jovičić na suđenju: Trudio sam se da sledim politiku predsednika Vučića

Ostavite komentar


  1. Pa govori istinu, on je zaista sledio tu politiku, pljačke, otimačine, korupcije. I verujem da mu nije jasno zašto sad njemu sude kad je radio sve kako je bilo rečeno.

  2. Naravno da ne zna zašto je optužen, korupcija i mito su za njega način funkcionisanja sistema i praćenje politike SNS-a.

  3. sud svoje partije!!!!! Nešto mi poznato – samo odakle, „majku ti božiju imperijalističku“???Ovaj zaboravio da treba redovno i od svega da daje procenat , onim gore – zaboravio i nastradao. Šteta – a ovakjav stručnjak bi mogao da lepo održava neki park, npr. Tašmajdan. Da skuplja papiriće – skupljanje lišća je već za ozbiljne radnike zelenila- oni su normalni i vredni ljudi.

  4. Tako je. On je samo sledio pljačkašku politiku neoradikala. P. S. Setite se, ko još može, šta su radikali radili po Zemunu devedesetih kad su tamo bili vlast. Od 2012. su to isto počeli da rade po celoj Srbiji. Jednom lopov, uvek lopov.

  5. Nemas potreba da se toliko pravdas. Svi znamo da si jedan od mnogobrojnih lopova iz SNS-a i da nisi jedini, ali ti si pao i platices za sve. Tako to ide . Dok krades i kada ti sekira padne u med ti lepo lizes ali kati drzalje dodje do du…. e onad izdrzi.

  6. Čovek se poziva na to da je bezuslovno sledio politiku velikog vođe.Valjda će sud imati razumevanja?Za vreme Hitlera,Staljina,Franka,Sadama Huseina,njihovi sudovi bi blagonaklono gledali na klanjanje vođi.

  7. Uspesno si to radio, ti si bas ogledalo njegove politike. samo zaboravio si i zlatno pravilo „pola pijem, pola Sarcu (njemu) dajem“.

  8. Bogami nisi.Dik di ti sticao bogatstvo i 300000 evra krio u stanu nas predsednik tako nesto nikad nije uradio.Bogami cuvaj se kad ti on odgovori

  9. Šta će se tek desiti kada dođe nizasvsni i pošteni tužioci i sudije biće mali kapacitet zatvora.

  10. Pa predsednik zna za njegovu odanost te je i rekao daje J. nepravedno optužen samo jer je
    ugledni član SNS a.

  11. Pošten čovek za života te pare ne može da zaradi, a kamoli uštedi ovde ..prema tome, „mutjko si Jovičiću, ali ne u skladu s propisi“…očigledno je dečko debelo omastio brke pre zatvora !?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.