Aleksandar Obradović počasni građanin Šapca

Vredno priznanje uzbunjivaču iz Krušika

Ostavite komentar


  1. I jeste Aleksandar Obradovic heroj,junak cestitosti,hrabrosti,istinskog patriotizma,ponosni sin Valjeva.On ce postati i pocasni gradjanin Sapca,grada poznatog po slobodoumlju i drugim vrednostima.Ucesnici tribine“Nisu zaboravljeni..“ dostojni su svim dobitnicima Aprilske nagrade grada Sapca.Svima cestitam.

  2. Ovo je još jedan, tako očigledan, primer naše infantilnosti, naše nezrelosti i nesposobnosti da se iščupamo i pobegnemo iz sopstvenog gliba. Ja bih ovu titulu nazvao „Počasni gradjanin iz inata“. Mislim da bi tek takva titula apsolutno odgovarala liku i delu gospodina Obradovića, kao i onima koji su mu tu titulu dodelili. Na ovaj način, zloupotrebljavajući grad Šabac, aktuelni vlastodršci u tom gradu, pokazuju svoju „veličinu“. Da nije tragično bilo bi smešno.

  3. Doci ce vreme kada ce fabrika Krusik poneti ime Aleksandra Obradvica{naravno za zivota}.U ovolikoj svetskoj huci njegovo delo je podvig.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.